Bedankjes & Relatiegeschenken

oktober 27, 2017

Leuke bedankjes

De zin van Bedankjes & Relatiegeschenken

Het einde van 2017 is in zicht en het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur.
De tijd is aangebroken om weer eens na te denken over bedankjes & relatiegeschenken.
Wat doe jij er eigenlijk aan? Of doe je er misschien wel helemaal niet aan?

Bij Knijpertjes zijn we er van overtuigd dat het bedanken van je klanten met een leuk bedankje wel degelijk zin heeft. Het geven van een relatiegeschenk is een blijk van waardering.

En nee, niet met een pen, memoblok of fles wijn. Daar heeft iedereen er al meer dan genoeg van gehad. Het is voorspelbaar en saai. Je klant ziet dit soort dingen niet meer als bijzonder en vaak verdwijnt het in de kast of in de kelder en wordt er nooit meer naar omgekeken.

Je klant wil zich gewaardeerd en bijzonder voelen. Alsof hij of zij verbonden is met jouw bedrijf. Verras je klant dus eens met iets anders! Hoe doe je dat dan? Een origineel relatiegeschenk met een boodschap is daarop het antwoord.

Bij Knijpertjes maken we de meest originele en bijzondere relatiegeschenken en bedankjes.
Geheel op maat, gepersonaliseerd en passend bij jouw product of branche.

Je geeft niet alleen een origineel en bruikbaar geschenk want je geeft een uniek product met een boodschap. Een knijper staat namelijk symbool voor verbondenheid. Omdat een knijper uit twee gelijke delen bestaat en verbonden is door een stevige veer hebben ze elkaar nodig. Zonder elkaar kunnen ze niks. En zeg nu eerlijk, wie wil zich nu niet verbonden voelen?!

Ook niet onbelangrijk, onze originele relatiegeschenken worden dagelijks gezien en gebruikt! Hierdoor blijf jij in hun gedachte en staat jouw bedrijf dagelijks in de spotlight!

Denk bijvoorbeeld aan een magneet knijper die aan het memobord komt te hangen en dagelijks wordt gezien. Of een mooie houten knijper met jouw naam erop die gebruikt wordt op kantoor als fotostandaard of als kaarthouder.

Kortom: Originele relatiegeschenken en leuke bedankjes kunnen nog steeds een toegevoegde waarde hebben voor jouw en je klant! Een origineel relatiegeschenk met een boodschap is een mooie afsluiter voor dit jaar en een goed begin voor een sprankelend en succesvol nieuw jaar!