Verzend- en Retourbeleid

Knijpertjes doet er alles aan om je een perfecte service te bieden.
Ben je toch niet helemaal tevreden dan lossen we dit graag voor je op!

We streven ernaar om (voorraad artikelen) binnen 24uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling hebt geplaatst gaat deze dezelfde dag nog met de post mee. Voor maatwerk orders gaan we uit van 3-5 werkdagen of in overleg.

Als extra service rekent Knijpertjes bij bestellingen in de webshop vanaf €50,- GEEN verzendkosten (Binnen Nederland.) Met uitzondering op maatwerk orders. Naar België hanteren we een minimum orderbedrag van €75,- voor gratis verzenden. Naar andere landen binnen de Europese Unie hanteren wij de PostNL tarieven. Bij bestellingen onder €50,- rekenen wij voor pakket post tot 10kg een verzendtarief van €6,95 en vanaf 10kg €12,50 (binnen Nederland) Voor brievenbus post hanteren we €3,95 in plaats van €4,25 Dit doen we om je tegemoet te komen in de kosten. Alle tarieven die we hanteren zijn inclusief Track & Trace. Zodra je pakket is verzonden ontvang je van ons de Track & Trace code per mail zodat je je pakket kunt volgen.
Aangezien we het bezorg proces aan PostNL over laten, en dit dus niet in eigen beheer hebben, versturen we geen bestellingen zonder Track&Trace. Hiermee willen we zo goed mogelijk voorkomen dat het verzenden mis gaat.

Knijpertjes wil dat al haar klanten tevreden zijn over hun aankoop bij Knijpertjes.nl. Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop kun je na ontvangst van de goederen deze, graag met opgave van reden (dit is niet verplicht) binnen veertien dagen terugzenden naar: Knijpertjes.nl , Petrus Dondersplein 24, 5271 AA Sint-Michielsgestel. Hiervan dient Knijpertjes.nl binnen veertien werkdagen via het contactformulier, email, schriftelijk of via het hieronder te downloaden herroepingsformulier op de hoogte te worden gesteld. Vermeld duidelijk betreffend ordernummer, om welk artikel het gaat en of je een vervangend artikel of geld retour wilt ontvangen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen en gecontroleerd sturen we je het nieuwe artikel toe of storten het geld terug op je rekening. Je ontvangt zowel de kosten van de terug gestuurde artikelen en de reeds door jou betaalde verzendkosten uiterlijk binnen veertien dagen terug. De kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor je eigen rekening.

Terugzenden is bij Knijpertjes.nl alleen mogelijk wanneer het artikel in onbeschadigde staat is en in de originele verpakking zit.
Maatwerk kunnen wij helaas niet terug nemen, aangezien dit specifiek naar jouw wensen is vervaardigd.

Download hier het herroepingsformulier.