Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Verzend- en Retourbeleid

Knijpertjes.nl doet er alles aan om u een perfecte service te bieden!
Bent u toch niet helemaal tevreden dan lossen we dit graag voor u op!

We streven ernaar om (voorraad artikelen) binnen 24uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Wanneer u op werkdagen voor 13:00 uur een bestelling heeft geplaatst gaat deze dezelfde dag nog met de post mee. Voor maatwerk orders gaan we uit van 3-5 werkdagen of in overleg.

Als extra service rekent Knijpertjes bij bestellingen in de webshop vanaf €50,- GEEN verzendkosten (Binnen Nederland.) Met uitzondering op maatwerk orders. Naar andere landen binnen de Europese Unie hanteren wij de PostNL tarieven. Bij bestellingen onder €50,- rekenen wij voor pakket post tot 10kg een verzendtarief van €6,95 en vanaf 10kg €12,50 (binnen Nederland) Voor brievenbus post hanteren wij €3,95 Deze tarieven zijn inclusief Track & Trace. Zodra uw pakket is verzonden ontvangt u van ons de Track & Trace code per mail zodat u uw pakket kunt volgen.

Knijpertjes.nl wil dat al haar klanten tevreden zijn over hun aankoop bij Knijpertjes.nl. Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop, kunt u na ontvangst van de goederen deze, graag met opgave van reden (dit is niet verplicht) binnen veertien dagen terugzenden naar: Knijpertjes.nl , Willibrordusstraat 1, 5262EK Vught. Hiervan dient Knijpertjes.nl binnen veertien werkdagen via het contactformulier, email, schriftelijk of via het hieronder te downloaden herroepingsformulier op de hoogte te worden gesteld. Vermeld duidelijk betreffend ordernummer, om welk artikel het gaat en of u een vervangend artikel of geld retour wilt ontvangen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen en gecontroleerd sturen wij u het nieuwe artikel toe of storten het geld terug op uw rekening. U ontvangt zowel de kosten van de terug gestuurde artikelen en de reeds door u betaalde verzendkosten uiterlijk binnen veertien dagen terug. De kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor uw eigen rekening.

Terugzenden is bij Knijpertjes.nl alleen mogelijk wanneer het artikel in onbeschadigde staat is en in de originele verpakking zit.
Maatwerk kunnen wij helaas niet terug nemen, aangezien dit specifiek naar uw wens is vervaardigd.

Download hier het herroepingsformulier.

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!