Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Over Knijpertjes.nl

Alle producten van ons eigen merk Knijpertjes zijn in eigen beheer bedacht en ontworpen. In Brabant, met passie en een eigen verhaal!*

* - Symbool voor verbondenheid! -
Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één sterke veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken.

Het eerste ontwerp, welke in 2011 is gerealiseerd, zijn de grote, (gekleurde-) houten knijpers die voor talloze doeleinden geschikt zijn. Een aantal voorbeelden: Menukaarthouder - Kapstok - Kaarshouder - Kaarthouder - Memo houder - Fotostandaard - Relatiegeschenk - Decoratief - Handdoek houder - Origineel cadeau - Magneet knijper - Schilderijhouder - Tijdschrift houder - Kinderkamer decoratie - en nog veel meer.

De Knijpers zijn veelal geproduceerd uit pijnboomhout en de draadstalen hand gedraaide veer maakt de knijpers van Knijpertjes oersterk!

Door de kracht van de knijper en het sfeervolle kleuren pallet is deze grote houten knijper uitermate geschikt om als kapstok te fungeren. Voorbeelden hiervan vind je in het menu op de homepage onder Kapstokken.

De webshop biedt multifunctionele en decoratieve producten die leuk zijn om zelf te kopen maar ook erg origineel zijn om cadeau te geven. Heb je zelf een artikel dat je op originele wijze onder de aandacht wilt brengen of wilt presenteren dan zijn de knijpers hier ook zeer geschikt voor. Denk hierbij aan het inrichten van je winkel, showroom of etalage. Wil je een origineel en sfeervol relatiegeschenk, knijper met eigen tekst/logo gravure, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, wij denken graag met je mee!

Op 11mei 2017 is onze eigen ontwerp magneet knijper uitgeroepen tot product van het jaar in de categorie overige artikelen. We kregen de meeste online stemmen en zijn hier enorm trots op! PromZ Live en iedereen die op ons gestemd heeft, bedankt!
In deze zelfde maand is ook de webshop van Knijpertjes door een strenge jury gekeurd en hebben we het Hip&Safe label in ontvangst mogen nemen. Je kan bij ons dus met een gerust hart safe shoppen!

Product van het jaar        Knijpertjes is Hip&Safe!

Voortdurend zijn we bezig met innovatieve ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen om het assortiment steeds verder uit te breiden maar heb je zelf een idee, mail dan naar info@knijpertjes.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties.

Welkom in de wereld van Knijpertjes.nl!
 
Hartelijke groet,
Maroesja Kroot

Maroesja Kroot - Knijpertjes.nl

  Knijpertjes.nl

 

Hip & Safe

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!