Over Knijpertjes | Wat maakt Knijpertjes nou zo bijzonder?!

De persoon achter Knijpertjes

Mijn naam is Maroesja Kroot en ik heb een enorme passie voor houten knijpers.
Nu hoor ik je al denken.... ja duhhh... dat is wel duidelijk! Oké, dat is dan duidelijk ;)

Deze misschien wat ongewone passie voor houten knijpers is ontstaan in 2010.
Door reorganisatie binnen het bedrijf waar ik toen werkte werd ik ontslagen en kwam ik in de ww terecht. Na een periode van solliciteren begon ik er steeds meer over te denken om voor mezelf te beginnen. Oei...durf ik dat? Neem ik dan niet teveel risico? En wat wil ik dan?

Het ontstaan van Knijpertjes

Mijn brein draaide overuren maar uiteindelijk was ik eruit. Ik wilde iets wat er nog niet was, wat ik vanuit thuis kon doen en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Ik weet nog dat de vriend van mijn oma allerlei potjes en onderzetters knutselde met halve wasknijpers en ik was hier altijd al zo van onder de indruk. Mijn onderzoek naar dit simpele maar fascinerende product ging van start.

Al snel bleek dat er vrij weinig te verkrijgen was op het gebied van houten knijpers en daarmee stond mijn besluit vast. Ik ga een bedrijf beginnen in houten knijpers.

Na een jaar van research, fotograferen, teksten schrijven, merknaam vastleggen, inschrijven bij KvK en alles wat er verder nog bij komt kijken om een bedrijf te beginnen was het dan eindelijk zover. April 2011: De webshop Knijpertjes.nl was geboren!

Wat maakt Knijpertjes nou zo bijzonder?

Weet je wat nou zo jammer is van gewone wasknijpers? Ze komen maar in twee varianten voor: de standaard 7cm houten wasknijpers waar je de was mee ophangt of de zo goed als hetzelfde formaat wasknijper in een plastic uitvoering. En de laatste is ook niet eens duurzaam te noemen.

Knijpertjes geeft om deze wereld en zijn medemens en maakt daarom alleen knijpers van hout. En om aan ieders wens te kunnen voldoen maakt Knijpertjes houten knijpers in heel veel verschillende formaten en varianten. Knijpertjes draagt ook haar steentje bij aan de maatschappij. Zo worden veel van onze Knijper producten maatschappelijk verantwoord vervaardigt en verpakt. Dit gebeurt door mensen met een beperking die werkzaam zijn bij Cello.

Knijpertjes | Decoratie knijpers  Knijpertjes verpakken  Houten knijpers met voetjes | Knijpertjes  Topkaarten knijpertjes Animal Fun  Topkaart voor set Knijpertjes  Knijpertjes verpakken | Kerstknijpers

Het is dan ook niet voor niets dat de houten knijpers van Knijpertjes symbool staan voor verbondenheid. Met dit bijzondere verhaal wil ik mensen weer nader tot elkaar laten komen zodat we elkaar weer wat meer gaan waarderen. Met de knijpers van Knijpertjes geef je niet alleen een bijzonder en duurzaam product maar ook een beetje liefde en vertrouwen.

Wil jij iemand bedanken of blij maken met een bijzonder product als blijk van waardering? Bij Knijpertjes kunnen we houten knijpers personaliseren met een eigen tekst of jouw logo. Zo maak je jouw bedankje of relatiegeschenk nog persoonlijker. Met een lasergraveermachine wordt als het ware je tekst of logo in de houten knijpers gebrand waardoor een subtiele diepte ontstaat en je tekst en/of logo voor eeuwig zichtbaar blijft. Of we maken een afdruk naar wens op je houten knijper met een 3D printer. Hiermee kunnen we vrijwel iedere tekst, logo en foto printen.

Knijpertjes vind dat iedereen ertoe doet. Dus of je nu een man bent of een vrouw, bedrijf of particulier, één knijper nodig hebt of duizenden, neem gerust contact op en laten we samenwerken!

Meer over Knijpertjes

Alle producten van mijn eigen merk Knijpertjes zijn vastgelegd bij het merkenbureau en in eigen beheer bedacht en ontworpen, met passie en een eigen verhaal!*

 - Symbool voor verbondenheid -
Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één sterke veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben om sterk te staan.

Iedereen vindt het toch fijn om verbonden te zijn?!

Eigen ontwerp

Het eerste ontwerp, welke in 2011 is gerealiseerd, zijn de grote, (gekleurde-) houten knijpers die voor talloze doeleinden geschikt zijn.

- Menukaarthouder
- Kapstok
- Kaarshouder
- Kaarthouder
- Memo houder
- Fotostandaard
- Origineel relatiegeschenk
- Leuk bedankje
- Origineel cadeau
- Tijdschrift houder
- Kinderkamer decoratie
- Zakkensluiter
- Kraamcadeau
- Bruiloft bedankje
- Give-away
- Folderhouder
- Handdoekhouder
- Ter decoratie aan je bedankje of cadeau
- Origineel relatiegeschenk
- en nog veel meer...

Grote houten knijpers

Inmiddels is het assortiment houten wasknijpers uitgebreid naar meer dan 200 knijper producten. Zo maakt Knijpertjes heel veel kleuren, maten en varianten houten knijpers met een eigen tekst of logo. Zo kun je een unieke en persoonlijke wasknijper weggeven geheel gemaakt naar jouw wens. Met deze gepersonaliseerde wasknijpers kun je ook je eigen naamsbekendheid vergroten. Wees origineel en geef een gepersonaliseerde wasknijper als uniek relatiegeschenk of leuke give-away. Als je wil bedenk ik er ook nog een passende slogan bij!

Hoogtepunten

Op 11 mei 2017 is mijn eigen ontwerp magneet knijper uitgeroepen tot product van het jaar in de categorie overige artikelen.

Product van het jaar

Op 15 mei 2017 is de webshop van Knijpertjes door een strenge jury gekeurd en heb ik het Hip&Safe label in ontvangst mogen nemen. Je kan bij Knijpertjes.nl dus met een gerust hart hip & safe shoppen!

        Knijpertjes is Hip&Safe!

Sinds 25 Mei 2018 is de webshop van Knijpertjes AVG Proof! Lees hier meer over op de pagina Privacy Policy

De toekomst van Knijpertjes

Knijpertjes is voortdurend bezig met innovatieve ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen om het assortiment steeds verder uit te breiden. Er liggen al veel nieuwe knijper ontwerpen klaar om uitgewerkt te worden en ik heb nog 1001 ideeën. Ook in de toekomst zal ik duurzaam en maatschappelijk verantwoord blijven ondernemen. Ik hou van deze wereld en mijn medemens dus dit is voor mij vanzelfsprekend en een must!

Wil je graag op de hoogte blijven dan kun je Knijpertjes volgen op Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Linkedin of je inschrijven op de nieuwsbrief van Knijpertjes.nl. Alle linkjes zijn te vinden onderaan de homepage.

Neem gerust een kijkje in de wereld van Knijpertjes en laat je verrassen!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op, ik denk graag met je mee.


Hartelijke groet,

Maroesja Kroot

 

Knijpertjes | Knijpertjes.nl

  Knijpertjes.nl