Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Over Knijpertjes.nl

De persoon achter Knijpertjes.nl

Mijn naam is Maroesja Kroot en ik heb een enorme passie voor houten knijpers.
Nu hoor ik je al denken.... ja duhhh... dat is wel duidelijk! Oké, dat is dan duidelijk ;)

Deze misschien wat ongewone passie voor houten knijpers is ontstaan in 2010.
Door reorganisatie binnen het bedrijf waar ik toen werkte werd ik ontslagen en kwam ik in de ww terecht. Na een periode van solliciteren begon ik er steeds meer over te denken om voor mezelf te beginnen. Oei...durf ik dat? Neem ik dan niet teveel risico? En wat wil ik dan?

Het ontstaan van Knijpertjes

Mijn brein draaide overuren maar uiteindelijk was ik eruit. Ik wilde iets wat er nog niet was, wat ik vanuit thuis kon doen en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Ik weet nog dat de vriend van mijn oma allerlei potjes en onderzetters knutselde met halve wasknijpers en ik was hier altijd al van onder de indruk. Mijn onderzoek naar dit simpele maar fascinerende product ging van start.

Al snel bleek dat er vrij weinig te verkrijgen was op het gebied van houten knijpers en daarmee stond mijn besluit vast. Ik ga een webshop beginnen in houten knijpers.

Na een jaar van research, fotograferen, teksten schrijven, merknaam vastleggen, inschrijven bij KvK en alles wat er verder nog bij komt kijken om een webshop te beginnen was het dan eindelijk zover. April 2011: Knijpertjes.nl was geboren!

Meer over Knijpertjes

Alle producten van mijn eigen merk Knijpertjes zijn vastgelegd bij het merkenbureau en in eigen beheer bedacht en ontworpen, met passie en een eigen verhaal!*

* - Symbool voor verbondenheid! -
Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één sterke veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken.

Dit maakt de houten knijpers van Knijpertjes bijzonder. Iedereen vind het toch fijn om verbonden te zijn?!

Het eerste ontwerp, welke in 2011 is gerealiseerd, zijn de grote, (gekleurde-) houten knijpers die voor talloze doeleinden geschikt zijn.

- Menukaarthouder
- Kapstok
- Kaarshouder
- Kaarthouder
- Memo houder
- Fotostandaard
- Origineel relatiegeschenk
- Handdoek houder
- Leuk bedankje
- Origineel cadeau
- Tijdschrift houder
- Kinderkamer decoratie
- en nog veel meer...

Grote houten knijpers

Knijpertjes maakt heel veel kleuren, maten en varianten houten knijpers met een eigen tekst of logo. Zo kun je een unieke en persoonlijke knijper weggeven geheel gemaakt naar jouw wens. Met deze gepersonaliseerde wasknijpers kun je zelfs je eigen naamsbekendheid vergroten. Wees origineel en geef een gepersonaliseerde wasknijper als uniek relatiegeschenk of leuke give-away. Als je wil bedenk ik er ook nog een passende slogan bij.

Hoogtepunten

Op 11 mei 2017 is onze eigen ontwerp magneet knijper uitgeroepen tot product van het jaar in de categorie overige artikelen.

Op 15 mei 2017 is de webshop van Knijpertjes door een strenge jury gekeurd en heb ik het Hip&Safe label in ontvangst mogen nemen. Je kan bij Knijpertjes.nl dus met een gerust hart hip & safe shoppen!

Product van het jaar        Knijpertjes is Hip&Safe!

De toekomst van Knijpertjes

Knijpertjes is voortdurend bezig met innovatieve ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen om het assortiment steeds verder uit te breiden. Er liggen al veel nieuwe knijper ontwerpen klaar om uitgewerkt te worden en ik heb nog 1001 ideeën.

Wil je graag op de hoogte blijven dan kun je Knijpertjes.nl volgen op Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Linkedin of je inschrijven op de nieuwsbrief van Knijpertjes.nl.

Iedereen is welkom in de wereld van Knijpertjes!
 
Hartelijke groet,

Maroesja Kroot

 

Maroesja Kroot - Knijpertjes.nl

  Knijpertjes.nl

 

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!