Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Bohemian Magneet knijpers

november 29, 2017

Bohemian Magneet knijpers

Nieuw in de Knijpertjes webshop!

Deze handige Bohemian magneet knijpers zijn uniek en hand geschilderd. De speelse uitstraling is tot stand gekomen in samenwerking met @anja_waarikvanhout. Zij heeft haar creativiteit losgelaten op onze stoere magneet knijpers. Elke houten magneet knijper is een collectors item want je vind nergens een tweede zelfde exemplaar. Een exclusief en origineel cadeau om te geven of om voor jezelf te kopen. Tenslotte mag je ook jezelf weleens verwennen met iets leuks toch?!

Deze leuke magneet knijpers kun je gebruiken aan je magneetbord, als kaarthouder, fotostandaard of fleur er je verwarming mee op! Dit laatste doet Anja. Ze heeft haar eigen magneet knijper aan de verwarming hangen en hangt er haar sleutelbos aan op. Ik vind het briljant! En ja, de magneet knijpers zijn zelfs zo sterk dat ze die met gemak kunnen dragen.

Anja en ik zijn erg blij met deze leuke, sterke en stoere magneet knijpers. We zijn beide erg creatief en vinden het leuk om steeds nieuwe dingen te bedenken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer komen gaat? Volg ons dan op social media om op de hoogte te blijven. Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram. @Anja_waarikvanhout - @Knijpertjes.nl

Wil je een van onze Bohemian knijpers direct online bestellen? Ga dan naar Knijpertjes.nl en kijk bij de collectie magneet knijpers of gebruik de zoekfunctie.
Laat een reactie achter


Ook in Ontdek Houten knijpers & Originele relatiegeschenken

Houten knijpers & labels voor kerst.
Houten knijpers & labels voor kerst.

december 13, 2017

Lees verder

Originele bedankjes & Knijpertjes
Originele bedankjes & Knijpertjes

december 10, 2017

Lees verder

Sinterklaas avond
Sinterklaas avond

december 05, 2017

Lees verder

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!