Knijpertjes.nl, de groentjes schrijven erover

september 01, 2020

Wasknijpers met magneet kopen? | Knijpertjes.nl

Wasknijpers & De Groentjes

Kort geleden was ik op zoek naar bloggers om iets te schrijven over een van de wasknijper producten van Knijpertjes. Ik plaatste een oproep via Facebook en al snel kwam ik in contact met Sarah. Ze was erg enthousiast en het voelde direct van beide kanten goed. Er was eigenlijk direct sprake van verbondenheid.

Wat haar raakte was de tekst op de homepage van Knijpertjes.nl:

“De knijper als symbool van verbondenheid. 

Een wasknijper bestaat uit twee gelijke delen, verbonden door één stevige veer. 
Zonder elkaar kunnen ze niets, ze hebben elkaar nodig om sterk te staan, zoals ook wij elkaar nodig hebben en kunnen versterken.
Je geeft niet zomaar een wasknijper maar een houten knijper met een verhaal en een blijk van waardering!

Iedereen vindt het toch fijn om verbonden te zijn?!”

Wasknijpers & Verbondenheid

De wasknijper die symbool staat voor gelijkheid en verbondenheid. Dit is precies wat de Groentjes met hun vlogs en blogs willen laten zien. Zij staan voor inclusieve samenleving. Mensen met een beperking zijn gelijk aan mensen zonder beperking. Ze willen mensen met elkaar verbinden en jou een kijkje geven in hun leven. Zo hopen ze op meer begrip en meer inclusie in de maatschappij.

Sarah en Matthijs hebben een dochter Mirthe. Ze is blind en doof geboren en is ook geestelijk en lichamelijk gehandicapt. Sarah blogt en vlogt regelmatig over hun leven om de samenleving te laten zien hoe het is om te leven met een gehandicapt kind. Haar verhaal sprak mij enorm aan dus een samenwerking was snel beklonken!

Magneet wasknijpers

Ze mocht wasknijpers uitzoeken op de website van Knijpertjes.nl in ruil voor een blog over het uitgezochte wasknijper product.
Ze koos voor magneet knijpers https://knijpertjes.nl/collections/magneetknijpers 
Deze wat grotere houten wasknijpers zijn voorzien van een mooie print en een magneetje. Super leuk voor op je magneetbord of je koelkast.
Sarah heeft de magneet wasknijpers aan hun kaartenrek geklemd. Daar hangen alle kaartjes aan die ze van familie, vrienden, kennissen en volgers ontvangen. Nu kunnen ze nog meer kaartjes en fanpost kwijt! Want door al die leuke post die ze mogen ontvangen voelen ze zich nog meer verbonden.

Door onderstaande 'link' te kopiëren in je browser kun je haar geschreven blog over haar verhaal en de handige magneet wasknijpers van Knijpertjes nog eens op je gemak lezen. Ook staan er mooie foto's van onze magneet knijpers bij. Het is echt de moeite waard om nog even door te klikken :)

https://degroentjes.nl/2020/08/24/wasknijpers