Decoratie wasknijpers

augustus 07, 2023

Decoratie wasknijpers van hout | Knijpertjes.nl

Decoratie wasknijpers van hout

Bij Knijpertjes vind je het grootste online assortiment houten wasknijpers in heel veel verschillende maten, kleuren en varianten. Veel van onze houten wasknijpers kunnen we voor je personaliseren met een bedrukking of gravure maar we hebben ook een aantal kant en klare houten knijpers met leuke teksten, afbeeldingen en decoraties.

Onze decoratie knijpers zijn veelal van een kleiner formaat zodat ze voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan:

- Cadeau decoratie
- Traktaties
- Zakkensluiters
- Kaartenwaslijn
- Fotoslinger
- Geboorte presentjes
- Bruiloft bedankjes
- Cocktail decoratie
- Feestversiering

Houten knijpertjes met decoratie

De meeste decoratie knijpertjes zijn 25mm of 35mm. Op de onderstaande foto's zie je een paar voorbeelden. Zijn ze niet super schattig?!

Cocktail knijpertjes flamingo | Knijpertjes.nl  Mini knijpers met bloem gekleurd | Knijpertjes.nl  Mini knijper met vliegtuig | Trakties maken | Knijpertjes  Knijpertjes met hartjes kopen? | Knijpertjes.nl  Kikker knijpertjes | Knijpertjes.nl

Klem deze leuke mini knijpers met decoratie aan je traktatie met een persoonlijk kaartje of klem een knijper met een gekleurd bloemetje aan je bos bloemen zodat je hier nog een kaartje tussen kan doen. Wat ook veel gedaan wordt met decoratie knijpertjes is een kaartenwaslijn of fotoslinger maken. Je hangt een stuk touw op en klemt daar met de kleine knijpertjes een aantal kaarten en/of foto's aan op.

Dit is overigens ook een leuk alternatief voor doorsnee feestslingers want hoe leuk is het om foto's van de jarige te zien in zijn of haar jongere jaren?! Het lachen kan al beginnen voordat het feest überhaupt aan de gang is ;-)

Ruim assortiment decoratie knijpertjes

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn er ontzettend veel decoratie knijpertjes verkrijgbaar in de webshop van Knijpertjes.nl

Een kleine greep uit dit assortiment:

- Vlinder knijpertjes
- Vliegtuig knijpertjes
- Hartjes knijpers in verschillende kleuren en formaten
- Flamingo knijpers
- Nature mini knijpers
- Bloemen knijpertjes in diverse varianten
- Baby knijpertjes
- Kikker knijpers
- Sterren knijpertjes in verschillende kleuren

Klik hier om direct het hele assortiment decoratie knijpertjes te bekijken.

Voor elke gelegenheid hebben we wel een houten knijper, maar wil je toch nog graag iets anders dan denken we graag met je mee. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! info@knijpertjes.nl