Exclusieve bedankjes

november 04, 2022

Exclusieve bedankjes | Knijpertjes.nl

Grote wasknijper als bedankje

Grote wasknijpers zijn exclusieve bedankjes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Deze originele wasknijper producten zijn wat anders dan de standaard relatiegeschenken zoals pennen en kladblokken. De exclusieve bedankjes van Knijpertjes.nl zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, bij ons ben je aan het juiste adres voor kleine wasknijpers en grote knijpers. Voor iedere branche is er wel een passende houten wasknijper te vinden die als relatiegeschenk of origineel bedankje gebruikt kan worden. Deze leuke bedankjes zijn exclusief en kunnen bewerkt worden met een gravure of bedrukking naar wens. Op deze manier kunnen de wasknijper producten nog persoonlijker worden gemaakt. Kies er bijvoorbeeld voor om een logo of een leuke tekst in de houten knijper te laten graveren. Neem een kijkje in de uitgebreide collectie in onze webshop en kies bijvoorbeeld voor een stoere grote knijper. Laat ons er een gravure en bloemstuk inzetten zodat je een exclusief bedankje weg kan geven.

Exclusieve bedankjes van Knijpertjes.nl

De knijpers van Knijpertjes.nl zijn een symbool voor verbondenheid en met het geven van een knijper als bedankje geef je een signaal af dat je waarde hecht aan de band die je hebt opgebouwd. De knijpers zijn in te zetten als exclusieve bedankjes die je op diverse manieren kan gebruiken. Onze grote houten wasknijpers kunnen een gewicht tot wel 2kg dragen en ze zijn daardoor erg geschikt om te gebruiken als ophanghaken voor theedoeken en handdoeken in de keuken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen met een power strip. Ze kunnen ook gebruikt worden als menukaarthouder in een restaurant of als fotostandaard op je bureau. Doordat deze grote wasknijpers op zoveel verschillende manieren gebruikt kunnen worden zijn het zeer originele bedankjes om weg te geven. Naast de grote knijpers hebben we ook mini knijpers. Deze kleine bedankjes kunnen gebruikt worden om kaarten op te hangen, bijvoorbeeld bij een geboorte of als je kaarten ontvangt tijdens de feestdagen. Ook zijn ze ideaal geschikt om te gebruiken als promotioneel product om je naamsbekendheid te vergroten en het zijn ook nog eens ideale zakkensluiters.

Bedankjes personaliseren met gravure of bedrukking

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn de wasknijpers van Knijpertjes.nl erg leuk om weg te geven als bedankje. Deze originele bedankjes kunnen allemaal naar wens gepersonaliseerd worden met een gravure of bedrukking. De mini knijpers vanaf 35x6mm kunnen bij een afname van 25 stuks worden voorzien van een personalisatie, bij de grote knijpers is dit al bij een afname van één knijper mogelijk. Met deze exclusieve bedankjes geef je een sterker signaal af aan je relaties dan met een bedrukte pen toch?!. De mini wasknijpers en grote houten knijpers zijn ook nog eens erg functioneel en dit maakt het tot leuke bedankjes waar de ontvangers ook echt iets aan hebben. In onze webshop zijn ze verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. We hebben ook hele gave vintage design knijpers en magneet knijpers in ons assortiment. Dit zijn allemaal eigen ontwerpen van Knijpertjes die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Bestel leuke bedankjes in de vorm van houten wasknijpers in diverse varianten online op Knijpertjes.nl en laat je verrassen ;-)