Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Gastblog door: Meer dan Sandra

mei 01, 2017

Gastblog door: Meer dan Sandra

“Owwwww, die vind ik leuk, die wil ook!”, mijn moeder loopt mijn keuken in en ziet een knijper aan mijn wasemkap hangen. Deze ontzettend leuke magneetknijper komt van www.knijpertjes.nl. Een website waar je knijpers in alle soorten en maten kunt kopen. Knijpers met een magneet of een plakstrip, leuk om cadeau te geven, bij geboorte of huwelijk, als bedankje, voor relatiegeschenken, met gravure of eigen tekst, kapstokken en zelfs te gebruiken als etalagemateriaal!

Maar goed even terug naar mijn keuken, zit jij ook altijd te hannesen met je recepten? Ik wel, dan valt het recept weer op de grond of de helft van de ingrediënten staat bovenop het recept. Het leven van een keukenprinses gaat echt niet over rozen! Ik heb de magneetknijper aan mijn wasemkap gehangen maar uiteraard iets anders van ijzer ook uitermate geschikt voor deze functie.

Ook een leuk idee voor in de keuken, woonkamer, kinderkamer of boven een bureau: hang een ijzeren strip op, plaats daar diverse magneetknijpers op en hang hier foto’s, kindertekeningen, ansichtkaarten, recepten of to do lijstjes. Je hebt ze in allerlei kleurtjes en kunt ze zelfs personaliseren!

Wat ik zelf ook een ontzettend gaaf product vind, is de basisknijper. Deze knijper is combinatie met een powerstrip is voor vele doeleinden geschikt. Deze knijper is 16x3cm en verkrijgbaar in natuurtinten, uitbundige kleuren maar ook in…..tadaaaaa…… in vintageuitvoering.

vintage design

Ik ben met een witte basisknijper (lekker neutraal) mijn huis doorgegaan en ik kreeg steeds meer inspiratie! Voor in de badkamer met een handdoek (kan natuurlijk in de keuken voor de handdoek / theedoek!), voor in de woonkamer met een tijdschrift of voor in de tienerkamer met een tijdschrift. Niet alleen handig maar ook superdecoratief. Hoe vind je trouwens de variant met het glazen potje? De powerstrip kan 2 kg dragen, dus pas de problem! Het effect is nog leuker als je meerdere knijpers naast elkaar hangt. 

magneetknijper             magneetknijper              ophanghaak

Kortom mogelijkheden in overvloed en ik zou zeggen kijk maar eens lekker rond op deze website! Ik weet zeker dat de inspiratie bij jou ook begint borrelen! Oh ja mam, ik heb hier nog een kadootje voor je liggen!

Liefs Sandra

Deze blog komt van www.meerdansandra.nl, op deze site staan nog veel meer leuke blogs, kijk er eens rond! http://meerdansandra.nl/2017/04/knijpers-overal-voor-te-gebruiken/
Laat een reactie achter


Ook in Ontdek Houten knijpers & Originele relatiegeschenken

Unieke knijpers & Originele cadeaus
Unieke knijpers & Originele cadeaus

februari 20, 2018

Lees verder

Knijpertjes gaat live...
Knijpertjes gaat live...

januari 30, 2018

Lees verder

Wasknijpers Amsterdamse huisjes
Wasknijpers Amsterdamse huisjes

januari 16, 2018 2 Reacties

Lees verder

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!