Persoonlijke bedankjes

februari 12, 2021

Persoonlijke bedankjes | Knijpertjes.nl

Persoonlijke bedankjes van Knijpertjes

Iemand bedanken of een hart onder de riem steken wordt altijd erg gewaardeerd. Een persoonlijk bedankje maakt dan wat extra indruk doordat de ontvanger direct kan zien dat je er aandacht aan hebt besteed en erover na hebt gedacht. Maar als je zelf niet zo creatief bent, wat dan? Dan brengt Knijpertjes je op originele ideeën! Lees snel verder om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van persoonlijke bedankjes.

Persoonlijke bedankjes van hout

De basis van al onze persoonlijke bedankjes is hout. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat dit een duurzaam materiaal is en we zoveel mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord willen produceren. Zo draagt Knijpertjes haar steentje, of beter gezegd "knijpertje" bij aan onze maatschappij. Dus ook voor duurzame bedankjes ben je bij ons aan het juiste adres ;)

Goedkope persoonlijke bedankjes

In onze webshop vind je een ruime keus aan goedkope bedankjes. Zo hebben we bijvoorbeeld kleine houten wasknijpertjes in een leuke glazen pot, losse houten wasknijpers met een originele tekst en sets mini knijpers met touw waarmee je een originele kaartenwaslijn of fotoslinger kunt maken.

Voor ieder budget hebben we wel een passend persoonlijk bedankje. En des te hoger de oplage des te goedkoper de prijs! Ook mooi meegenomen toch?!

Ook voor B2B hebben we bij Knijpertjes aantrekkelijke inkoop prijzen. Mail of bel ons gerust voor meer informatie. Onze gegevens vind je hier.

Een persoonlijk bedankje met een verhaal

Onze houten wasknijpers in de vorm van originele bedankjes staan symbool voor verbondenheid. Hiermee geef je naast een origineel bedankje ook de boodschap dat je je verbonden voelt met die persoon. Zo geef je iemand een extra goed gevoel! De ontvanger voelt zich speciaal en zal dit zelfde gevoel weer voelen wanneer hij of zij de wasknijper ziet of gebruikt. Het is toch heerlijk om iemand een goed gevoel te bezorgen?! En wat ook mooi meegenomen is: je krijgt er zelf ook een heel goed gevoel van ;)

Waar kun je persoonlijke bedankjes bestellen?

Persoonlijke bedankjes uit ons standaard assortiment zijn heel eenvoudig te bestellen in de webshop van Knijpertjes.nl (klik op de voorgaande link, symbool van verbondenheid, om direct onze webshop te bezoeken.)

Wil je graag een eigen bedrukking of gravure op een van onze houten wasknijpers of wil je graag eerst een goed advies? Stuur dan een mail naar: info@knijpertjes.nl.

Vermeld in je mail waar je wensen naar uit gaan. Soort wasknijper, formaat, kleur, tekst en/of drukbestand, je adresgegevens en eventueel je telefoonnummer. Mochten we vragen hebben dan kunnen we contact met je opnemen.

* Portfolio (met heel veel voorbeelden)
* Leuke bedankjes
* Originele bedankjes