Gepersonaliseerde houten bedankjes

augustus 30, 2021

Originele bedankjes van hout

Houten wasknijpers als bedankje

Op het gebied van houten wasknijpers is Knijpertjes de expert. In de uitgebreide collectie wasknijpers van hout vind je ontzettend veel maten, kleuren en varianten. Je denkt er waarschijnlijk niet zo snel aan maar wasknijpers zijn erg origineel om als bedankje weg te geven. Je geeft niet zomaar een houten wasknijper maar een origineel bedankje met het symbool voor verbondenheid. Lees hier meer over op de homepage van Knijpertjes.

Gepersonaliseerde bedankjes van hout

Al onze houten wasknijper bedankjes, op de allerkleinste na, kunnen we voor je personaliseren met een gravure of bedrukking. Zo maken we houten bedankjes met een naam, logo of pakkende tekst. Wanneer we graveren dan ontstaat er een mooi brandrandje waardoor de wasknijper een oude uitstraling krijgt. Bedrukken kan in iedere gewenste kleur en lettertype. Hierbij komt de tekst of afbeelding strak op de houten knijper te staan. Gepersonaliseerde bedankjes kunnen gebruikt worden voor onder andere:

- Origineel bedankje
- Zakkensluiter
- Promotioneel
- Bruiloft bedankje
- Doopsuiker bedankje
- Geklemd aan je traktatie
- Cadeau decoratie
- Klem voor het kaartje aan je bos bloemen

Goedkope bedankjes

Een houten wasknijper bedankje is relatief goedkoop. Wanneer je kijkt naar de complexiteit van dit revolutionaire product gaat er heel wat aan vooraf voordat de wasknijper gereed is voor gebruik. Denk aan het houtwerk en het maken van de veer. Bekijk een wasknijper maar eens goed dan zul je het vast begrijpen ;-)

Goedkope bedankjes zijn er gewild voor onder andere:

- Bruiloft bedankjes
- Collega bedankjes
- Afscheid bedankjes
- Juf of meester bedankjes
- Communie bedankjes
- Beurs bedankjes

Originele bedankjes

Er zijn tal van verschillende bedankjes te koop. Het aanbod is gigantisch! Maar zijn ze ook allemaal origineel? Wij denken van niet en hebben daarom een aantal originele bedankjes bedacht in de vorm van grote houten wasknijpers. Onze grote houten wasknijper kan je gebruiken als:

- Houten kaarthouder
- Kaarsenstandaard
- Originele ophanghaak
- Papierklem
- Bloemenstandaard

Het grote voordeel van de wasknijper ophanghaak is dat je deze met een Tesa Powerstrip heel eenvoudig op kan plakken tegen elk glad oppervlak. Je hoeft niet te boren en hebt geen schroeven nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het oppervlak schoon, vetvrij en goed droog maken. Je plakt de plakstrip op de grote wasknijper en duwt deze tegen de wand waar je hem op wilt hangen. Klem ertussen wat je wilt en je bent klaar! Deze knijper kan tot wel 2kg dragen en is super handig voor het ophangen van onder andere:

- Handdoeken
- Theedoeken
- Gastendoekjes
- Badjassen
- Kleding
- Kalenders
- Mandjes

Waar vind ik originele bedankjes?

Daar kunnen we een kort maar krachtig antwoord op geven:

Originele bedankjes vind je bij Knijpertjes.nl
Wil je onze bedankjes direct bekijken klik dan op de onderstaande link en laat je inspireren!

https://knijpertjes.nl/collections/leuke-bedankjes