Gepersonaliseerde kleine bedankjes

juli 07, 2023

Gepersonaliseerde kleine bedankjes | Knijpertjes.nl

Knijpers als gepersonaliseerd bedankje

Knijpers zijn originele bedankjes die gepersonaliseerd kunnen worden met een gravure of bedrukking naar wens. Gepersonaliseerde houten knijpers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Houten knijpers zijn weer eens wat anders dan de standaard relatiegeschenken zoals pennen en kladblokken.

De originele relatiegeschenken van Knijpertjes.nl zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, kleuren en varianten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleine wasknijpertjes maar ook voor grote houten knijpers. Voor iedere branche is er wel een passende houten knijper te vinden die als relatiegeschenk gebruikt kan worden. Deze leuke bedankjes zijn verrassende relatiegeschenken en kunnen bewerkt worden met een gravure of bedrukking naar wens. Op deze manier kunnen je bedankjes nog persoonlijker worden gemaakt. Kies er bijvoorbeeld voor om een logo of een leuke tekst in de houten knijper te laten graveren of bedrukken. Ben je op zoek naar goedkope bedankjes? Neem dan eens een kijkje in de uitgebreide collectie in onze webshop en kies een van onze kleine houten knijpers en laat ze personaliseren met een logo of pakkende tekst!

Gepersonaliseerde bedankjes van Knijpertjes.nl

De knijpers van Knijpertjes.nl zijn een symbool voor verbondenheid en met het geven van een knijper als relatiegeschenk geef je een signaal af dat je waarde hecht aan de band die je hebt opgebouwd met je collega's of zakenrelaties. De knijpers zijn originele bedankjes die op diverse manieren gebruikt kunnen worden. Onze grote houten knijpers kunnen een gewicht tot wel 2kg dragen en ze zijn daardoor erg geschikt om te gebruiken als ophanghaak voor theedoeken, handdoeken, pannenlappen, badjas en vele andere items. Ze zijn eenvoudig te bevestigen met een power strip. Opplakken en klaar!

De grote houten knijpers van Knijpertjes kunnen overigens ook gebruikt worden als menukaarthouder in je restaurant of als fotostandaard op je bureau. Doordat de knijpers op zoveel verschillende manieren gebruikt kunnen worden zijn het multifunctionele producten en zeer originele bedankjes om weg te geven. Naast de grote knijpers hebben we ook een ruim assortiment mini knijpers. Deze kleine bedankjes kunnen gebruikt worden om kaarten op te hangen, bijvoorbeeld bij een geboorte of als je kaarten ontvangt tijdens de feestdagen. Ook zijn ze ideaal om te gebruiken als promotioneel product om je naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast zijn houten knijpers ook erg handig om zakken te sluiten. Denk hierbij aan zakken koffie, thee, chips, snoep, pasta en alle overige (vers-) producten welke in zakken verpakt zijn.

Houten knijpers personaliseren met een gravure

De houten wasknijpers van Knijpertjes zijn erg leuk om weg te geven als origineel bedankje. Deze bijzondere bedankjes kunnen, zoals we al eerder aangaven, gepersonaliseerd worden met een gravure of bedrukking. Onze houten mini knijpers kunnen bij een afname vanaf 25 stuks worden voorzien van een personalisatie, bij onze grote houten knijpers is dit al mogelijk bij een afname van slechts één knijper. Met deze unieke relatiegeschenken geef je een sterk signaal af aan je relaties dan met een bedrukte pen, toch?!

Onze mini knijpers, grote knijpers en alle andere varianten knijpers van Knijpertjes zijn, zoals je hebt kunnen lezen, erg functioneel en dit maakt het tot leuke bedankjes waar de ontvanger ook echt iets aan heeft.

In onze webshop zijn ze verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. We hebben ook gave vintage design knijpers en magneet knijpers in ons assortiment. Ontdek de vele mogelijkheden en bestel leuke bedankjes in diverse varianten online op Knijpertjes.nl!