Gepersonaliseerde relatiegeschenken

oktober 18, 2022

Originele relatiegeschenken van hout | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl

Relatiegeschenken zijn geschenken en cadeaus die aan zakenrelaties en personeel gegeven worden, voornamelijk als blijk van waardering. Daarnaast hebben ze vaak ook een promotionele waarde. We kennen allemaal de standaard relatiegeschenken. Denk aan: pennen, bekers, blocnotes, en snoep. Deze geschenken zijn eigenlijk vrij afgezaagd omdat ze al jarenlang weg worden gegeven. Deze cadeaus zijn meestal bedrukt met een logo of een tekst van het bedrijf en daardoor draagt het ook bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Deze relatiegeschenken zijn vrij onorigineel want allerlei bedrijven maken al vele jaren gebruik van deze geschenken. Een origineel alternatief zijn de gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken waar je klanten, leveranciers en werknemers ook werkelijk iets aan hebben? Kies dan voor de houten knijpers van Knijpertjes.nl. Wij hebben namelijk diverse knijper varianten verkrijgbaar in onze webshop en deze kunnen gepersonaliseerd worden met een leuke tekst of een eigen logo. De knijpers zijn niet alleen leuke cadeaus om weg te geven maar ook erg handig om zelf te gebruiken!

Geschikt voor eindeloos veel doeleinden

Onze grote houten knijpers met gravure of bedrukking zijn gepersonaliseerde relatiegeschenken die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Onze knijpers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als handdoek houder, fotohouder, kaarthouder, kaarsenstandaard en als originele ophanghaak. Hoe leuk is het om een relatiegeschenk te krijgen waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt? Bekijk het complete aanbod en informeer naar de mogelijkheden om onze originele relatiegeschenken te personaliseren.

We hebben diverse knijpers verkrijgbaar in onze webshop, zo kun je onder andere kiezen uit een ruim assortiment grote knijpers, kleine knijpers, magneet knijpers, punaise knijpers of vintage design knijpers. Onze houten knijpers en wasknijpers zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Het is ook leuk om ze te gebruiken als etalagemateriaal in een winkel of om er prijskaartjes mee te presenteren. Onze knijpers worden ook vaak als handdoek houder en ophanghaak gebruikt in de badkamer, keuken en op het toilet. Je kunt er onder andere een gastendoekje of een verjaardagskalender aan ophangen en ze kunnen ook als kapstok gebruikt worden.

Houten knijpers personaliseren met een gravure of bedrukking

Wil je jouw houten knijpers laten personaliseren? Bij Knijpertjes.nl kunnen we de knijpers voor je personaliseren met een gravure of bedrukking naar wens. Laat er een leuke persoonlijke tekst op zetten of laat het logo van je bedrijf erop bedrukken en maak van onze knijpers jou eigen persoonlijke gepersonaliseerde relatiegeschenken. Onze multifunctionele houten knijpers kunnen tevens ingezet worden als promotionele producten. Door ze te laten voorzien van een gravure en weg te geven als relatiegeschenk zorg je ervoor dat de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot wordt. Omdat onze producten gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven zal de naam van je bedrijf dagelijks gezien worden en blijf je vers in het geheugen van jouw (potentiële-) klant ;-)

Wil je meer informatie over onze wasknijpers, personaliseren of originele houten knijper producten? Neem gerust contact op. Je kunt een email sturen naar info@knijpertjes.nl en we zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via telefoonnummer 06-21866299.