Hallo Maart!

maart 01, 2020

Wasknijpers kopen online? | Knijpertjes

De wasknijpers kunnen (hopelijk) weer snel naar buiten.....

Het lijkt wel of de herfst nooit is gestopt! Waar is meneertje winter gebleven? Op een enkele sneeuwvlok na, en die was ook al van korte duur en behoorlijk nat, kunnen we in Nederland toch niet spreken van winter?! We hebben alleen maar regen en wind gehad....héél veel wind!

Wat mij betreft kan de lente niet vroeg genoeg beginnen! Mijn wasknijpers staan te popelen om weer lekker buiten te hangen! Heerlijk om de was weer buiten aan de waslijn te zien wapperen. Een beetje wind is niet erg als de zon schijnt en je onderbroeken er lekker snel van drogen ;)

Nu hoor ik steeds vaker dat de wasknijpers van tegenwoordig niet meer zo sterk zijn als die van 'vroeger' en dat de meeste mensen liever geen plastic wasknijpers willen. Dit laatste begrijp ik natuurlijk als geen ander! Bij Knijpertjes willen we ook geen plastic wasknijpers!

Oersterke houten wasknijpers

Aangezien we graag aan de wensen van de klant tegemoet willen komen hebben we de ouderwetse houten wasknijpers opgenomen in ons assortiment. Deze houten wasknijpers hebben jarenlang dienst gedaan in een bonenkwekerij. Als deze wasknijpers dat hebben overleeft dan kunnen ze jouw de rest van je leven nog van dienst zijn om de was op te hangen, geloof me!

Dus hang jij ook graag je was lekker buiten en ben je toe aan stevige houten wasknijpers? Klik op de onderstaande link en bestel direct onze oersterke ouderwetse houten wasknijpers waar je nog jaren plezier van gaat hebben!

https://knijpertjes.nl/products/wasknijpers-oud-7cm

#wasknijpers #houtenwasknijpers #houtenknijpers #knijpers #ouderwetsewasknijpers #waslijn #wasophangen #knijpertjes

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder