Hollandse souvenirs

november 02, 2020

Gepersonaliseerde wasknijpers bestellen? | Knijpertjes bellen!

Knijpers als Hollandse souvenirs

Al meer dan tien jaar geleden een idee uit nood geboren, is deze Hollandse souvenir inmiddels een gewild product. De eenvoud en tegelijkertijd de veelzeggende boodschap van de knijper doen het hem. Of je nu zelf een bezoeker bent van Nederland, vrienden uit het buitenland over krijgt die je wat leuks als aandenken mee wil geven, of dat je gewoon je familie overzees een leuk presentje wil geven: Hollandse souvenirs zijn er in allerlei vormen te vinden. Toch willen wij van knijpertjes daar nog weer een nieuw item aan toevoegen, dat bovendien meer is dan een aandenken. Het gaat om Hollandse souvenirs met een boodschap.Wat is de gedachte achter knijpertjes.nl?

Het lijkt zo simpel (en dat is het mooie: dat is het ook!) een simpele wasknijper, bestaande uit twee delen, bij elkaar gehouden door een doodsimpele veer. Maar denk je erover na, dan realiseer je dat ze alleen samen een nuttig geheel vormen, en elkaar enorm kunnen versterken, alleen kunnen ze niks. Hier kun je terecht voor houten knijpers, maar dan met een verhaal. Je geeft daarmee niet alleen een zeer origineel oer Hollandse souvenir, bijvoorbeeld voor de mooie samenwerking met je collega’s, maar spreekt daarmee gelijk je waardering voor de ander uit. Die gedachte vormt de inspiratie voor alles wat we maken op knijpertjes.nlWorden deze Hollandse souvenirs ook echt gemaakt in Nederland?

Zoals gezegd zijn het Hollandse souvenirs, en dat betekent dat ze ook echt hier gemaakt worden. En dan niet door een machine, maar stuk voor stuk hand gemaakt, met veel liefde en aandacht. Deze Hollandse souvenirs zijn er bovendien in heel veel verschillende maten: van ieniemienie knijpertjes als lief detail, bijvoorbeeld aan een kaartje, tot XL knijper die ook per stuk besteld kan worden. Er is een enorme verscheidenheid aan knijpers: dat kunnen de traditionele houten knijpers zijn, met de hand bewerkt tot Hollandse souvenirs, maar ook een kleurige slinger van lampjes in knijpertjesvorm.

 

Kan ik ook bij Knijpertjes.nl terecht voor op maat gemaakte Hollandse souvenirs?

Dat kan zeker: we zijn er fan van! De kleine knijpertjes zijn uitermate geschikt om als bedankje te dienen voor elke gelegenheid. We kunnen de knijpertjes leveren met een tekst of logo naar keuze, om op die manier een gepersonaliseerde boodschap over te brengen. Kijkt u gerust rond op de site om inspiratie op te doen, of neem contact met ons op om samen te sparren over de mogelijkheden van de veelzijdige Hollandse souvenirs.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Hollandse souvenirs, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze producten klik hiervoor op een van de onderstaande links: