Horeca tafel planken

augustus 17, 2022

Horeca sfeerplanken van Knijpertjes

Sfeervolle tafel planken

De sfeervolle tafel planken van Knijpertjes worden maatschappelijk verantwoord vervaardigd bij Cello. Hier werken mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt. Onze tafel planken worden hier naar wens op maat gemaakt. Knijpertjes denkt graag met je mee over de samenstelling van de plank. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot formaat, personalisering, menukaarthouder, theelicht en droogbloem boeket.

Menukaarthouder tafel plank

Het kan natuurlijk niet anders dan dat onze grote wasknijper deel uitmaakt van onze sfeervolle tafel plank. Onze grote houten wasknijpers zijn namelijk ideaal om te gebruiken als menukaarthouder. We hebben 4 varianten grote houten knijpers. Deze kunnen we eventueel ook naar wens voor je personaliseren met jullie logo, pakkende tekst en/of tafelnummer. De favoriet op dit moment is onze grote zwarte knijper met goudkleurige veer. Dit is ook wel logisch want deze super gave grote wasknijper past perfect bij de plank ;-)

Formaat tafel plank

Onze tafel planken zijn in de basis recht of rond maar we kunnen deze indien gewenst bijvoorbeeld ook ovaal van vorm maken. Ook het formaat is geheel naar wens te bestellen. Meestal maken we onze tafel planken zo klein en compact mogelijk zodat ze zo min mogelijk plaats in beslag nemen op tafel. De planken kunnen zowel binnen als buiten op tafel.

Uitsparingen houten tafel plank

In de tafel planken van Knijpertjes worden uitsparingen gefreesd waar de theelichthouder en peper/zout stel in komen te staan. Door het theelicht en het peper/zout stel in deze uitsparingen te zetten blijven deze items goed stabiel staan wanneer je de plank optilt. De menukaarthouder in de vorm van een grote houten wasknijper kun je eventueel ook vastzetten met een schroef zodat ook deze niet van de plank kan vallen wanneer je hem optilt.

Knijpertjes tafel planken USP's

- In slechts één handeling alles op tafel
- In slechts één handeling alles van tafel
- Tijdbesparend met het schoonmaken van de tafels
- Altijd alles netjes en geordend op één plek
- Maatschappelijk verantwoord vervaardigd
- Sfeervol in elk horeca interieur
- Naar wens samen te stellen en te personaliseren
- Goede prijs kwaliteit verhouding
- Op maat en naar wens te bestellen
- Al vanaf 1 exemplaar te bestellen

Meer informatie kun je opvragen door een mail te sturen naar:

INFO@KNIJPERTJES.NL

Neem ook eens een kijkje in de portfolio van Knijpertjes. Hier doe je ongetwijfeld heel veel inspiratie op ;-)