Houten wasknijpers met tekst gravure

juni 07, 2023

Houten wasknijpers met tekst gravure | Dining Deco

Gepersonaliseerde bedankjes

Je hebt bedankjes nodig en wil daar graag een persoonlijke boodschap en/of je logo op vermeld hebben. De eerste dingen waar je dan aan denkt zijn vaak, pennen, notitieblokken, doosje pepermunt, zakje zaadjes, openers en alle andere "doorsnee" bedankjes die je vaak ziet of zelf ontvangt. Leuk, maar het kan nog veel leuker, origineler én betekenisvoller!

Waarom zou je een bedankje willen geven zonder enige betekenis? Of een bedankje met je logo of een mooie tekst die vervolgens in een bureau verdwijnt en nooit meer gezien wordt? Het geeft toch veel meer voldoening om een klein bedankje weg te geven aan iemand die hier ook echt iets aan heeft en er ook nog eens een fijn gevoel van krijgt?! Hoe leuk is het om te zien dat jouw gegeven bedankje een jaar later nog gebruikt wordt?

Dat het zo gewaardeerd wordt en iets heeft toegevoegd is toch geweldig?!

Bedankjes met een mooi verhaal

Alle houten knijpers en knijper producten van Knijpertjes staan symbool voor verbondenheid. Mensen vinden het fijn om verbonden te zijn. Verbonden met familie, vrienden, collega's en zeker ook met zakelijke relaties. Alle waardevolle relaties die je in de loop van de jaren hebt opgebouwd wil je graag koesteren. Een bedankje wat symbool staat voor verbondenheid wordt dan zeer zeker gewaardeerd. Iedereen vindt het fijn om gewaardeerd te worden. Naast een aangenaam gevoel motiveert het mensen ook om de band tussen jullie goed te onderhouden.

Het werkt vaak zoals het spreekwoord zegt: "Wie goed doet, wie goed ontmoet!"

Symbool voor Verbondenheid van Knijpertjes

Zo kan ik nog wel even doorgaan ;-)

Neem gerust eens een kijkje in de portfolio van Knijpertjes om nog meer inspiratie op te doen of ga naar een van onze social media kanalen. Hier delen we bijna dagelijks leuke ideetjes, weetjes en nog veel meer. Leuk als je ons volgt!

- Instagram
- Facebook
- Pinterest
- Linkedin

Bedankjes met tekst gravure

Onze houten knijpers kunnen we voor je personaliseren naar wens met een gravure of bedrukking. Kleine houten knijpertjes van 35x6mm vanaf 25 stuks en onze grote houten knijpers van 160x30mm en 140x30mm al vanaf één exemplaar!

Of je nu één bedankje nodig hebt of 100.000.000 bedankjes, bij Knijpertjes staan we voor je klaar om het best passende bedankje voor jouw of je onderneming te realiseren. Ons creatieve brein kan met je meedenken, je zal versteld staan!

info@knijpertjes.nl
www.knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder