Houten wasknijpertjes met punaise

augustus 21, 2020

Houten wasknijpers met punaise kopen? | Knijpertjes.nl

Houten wasknijpers zijn multifunctioneel

Iedereen kent wel de normale houten wasknijpers waar je de was mee ophangt. Veel mensen gebruiken deze wasknijpers ook om hun zakken chips, koffie, koeken, pasta's etc. te sluiten. Dit werkt overigens erg goed. Het is eenvoudig, goedkoop, en ook voor mensen met een beperking is het klemmen van een simpele houten wasknijper vaak een handeling die ze zonder inspanning uit kunnen voeren.

Bovendien blijft je etenswaar ook veel langer vers!

Naast de normale wasknijpers heeft Knijpertjes nog véél meer soorten, maten en kleuren wasknijpers. Lees snel verder om te ontdekken wat hier zo bijzonder aan is.

Wasknijpers met magneet

Exclusief door Knijpertjes ontworpen en geproduceerd zijn de houten knijpers met magneet. In verschillende kleuren en formaten heeft Knijpertjes wasknijpers van hout met daarin of erop verwerkt een stevige magneet.

Op deze manier hoef je de magneet dus niet tegen je mooie foto of kaart te 'plakken' , waardoor het zicht hierop wordt belemmert door de magneet, maar je klemt je foto, kaart of andere papierwaren tussen de knijper en houdt hiermee veel mooier uitzicht op je magneetbord!

De grote houten knijpers van Knijpertjes met magneet kunnen uiteraard veel meer vasthouden dan de allerkleinste dus bedenk van te voren even goed wat je met de magneet wasknijper op wilt gaan hangen. Zo maak je uiteindelijk de beste keus en heb je nog héél lang plezier van de sterke houten wasknijpers met magneet.

Kleine houten wasknijpers met punaise

Ook dit is weer zo'n uitvinding waar je blij van wordt! Een houten wasknijpertje met een punaise. Hoe handig?!!

Nooit meer hoef je door je papieren, kaarten of mooiste foto's te prikken. Met de punaise knijpers houd je alles heel want je klemt je items tussen het wasknijpertje in plaats van dat je de punaise door het item heen prikt. Zo blijven je kaarten, foto's en andere paperassen "ongeperforeerd" ;)

De punaise knijpers van Knijpertjes zijn 45x12mm en los verkrijgbaar in naturel hout, wit en zwart of per 25 stuks in een mooie glazen pot.

Meer wasknijper inspiratie vind je in de webshop van Knijpertjes.nl