I Love Amsterdam

juli 05, 2018

Amsterdam kaarthouder | Knijpertjes

Zoals vele toeristen ben ik als rasechte Hollander gek op Amsterdam! Ik vind het dan ook heerlijk om langs de grachten te slenteren en de bijzondere plekjes van Amsterdam op te zoeken.

Vaak gaat mijn brein bij het zien van dingen direct aan de slag met creatieve ideeën. Zo ontstond op een dag in Amsterdam, natuurlijk....;) het idee om iets met Amsterdam te verwerken in mijn houten wasknijpers. Hoe leuk is het om je hobby met je werk te kunnen combineren?!! :-)

Leuk om te weten is dat al mijn houten wasknijper producten symbool staan voor verbondenheid. Je koopt niet zomaar een wasknijper maar een houten knijper met een verhaal!

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en heb ik een paar ideeën uitgewerkt. Ik heb grote houten witte wasknijpers van 14x3cm bedrukt met i love Amsterdam en grote houten knijpers van naturel hout gegraveerd. En zoals je op de foto kunt zien heb ik ook een witte magneet knijper van 10x2cm bedrukt met i love Holland.

Grote knijper Amsterdam | Knijpertjes.nl Grote houten knijpers Holland | Knijpertjes.nl Magneet knijper 1 love Holland | Knijpertjes.nl Grote wasknijper i love Holland | Knijpertjes.nl

De grote houten wasknijpers van Knijpertjes kun je gebruiken als,

- Kaarthouder
- Fotohouder
- Handdoekhouder (met plakstrip)
- Menukaart houder
- Originele ophanghaak (met plakstrip)
- Leuk cadeau of bedankje
- Souvenir

Ik ga een rondje maken langs de souvenir shops om eens te kijken wat ze vinden van deze Holland en Amsterdam wasknijpers. Tot op heden zijn de berichten erg positief!

Uiteraard hoor ik ook graag van jou wat je van deze gepersonaliseerde grote wasknijpers vind. Laat dus gerust een reactie achter!

Wil jij een eigen tekst of logo op een van de wasknijpers van Knijpertjes? Neem dan eens een kijkje in de webshop en laat je inspireren!

www.knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder

Ontdek de leukste mini knijpertjes & geboorte knijpers
Ontdek de Magie van Mini Knijpertjes

april 08, 2024

Lees verder