Kaart knijpertjes

april 19, 2023

Kaart knijpertjes | Knijpertjes.nl

Knijpertjes collectie kaart wasknijpertjes

Onze collectie houten kaart knijpertjes is erg breed. We beschikken over allerlei formaten houten wasknijpers. Zo is onze grootste houten knijper maar liefst 160x30mm en onze allerkleinste miniknijper 25mm. In onze webshop hebben we een aparte pagina ‘mini knijpers’ hier vind je onze collectie kleine wasknijpertjes. Zo hebben we mini knijpertjes met de afmeting: 25mm, 35mm en 45mm. Deze kleine houten knijpertjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en varianten. Je vraagt je vast af wat je met deze kleine wasknijpertjes kunt? Lees snel verder om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleine wasknijpertjes.

Mogelijkheden met kleine kaart wasknijpertjes

De mogelijkheid met kleine wasknijpertjes is erg groot. Een aantal voorbeelden van wat je kan doen met kleine kaart wasknijpertjes zijn:

– je (geboorte-) kaartjes ophangen
– je geschenk voorzien van een leuke decoratie
– het kaartje aan je bos bloemen klemmen
– je zakje snoep of bonbons sluiten
– prijskaartjes bevestigen
– decoratief op je eigen gemaakte kaarten
– personaliseren om nog persoonlijker te maken

Je kunt kleine wasknijpertjes kopen om weg te geven of om zelf te gebruiken. Kleine kaart knijpers komen altijd wel van pas zoals je inmiddels hebt kunnen lezen.

Kleine kaart wasknijpertjes nog leuker maken?

Je weet nu dat je kleine wasknijpertjes oftewel mini knijpers in diverse maten, kleuren en varianten online bij Knijpertjes.nl kunt kopen. Maar hoe kun je deze kaart knijpertjes nog leuker maken? Net zoals bij onze grote en middelgrote houten knijpers kunnen we ook onze mini knijpers voor je personaliseren. Dit maakt het nog leuker en bovendien persoonlijker. Denk aan het personaliseren met een logo gravure of tekst bedrukking. Personaliseren kan al vanaf 25 stuks. Een knijper staat symbool voor ‘verbondenheid’. Hiermee geef je dus niet alleen een wasknijper maar een bijzonder product met een speciale boodschap. Dit symbool geeft een toegevoegde waarde en laat mensen anders kijken naar, de vorm van een, wasknijper. Klein gebaar met mooi verhaal. Lees het hele verhaal van "Symbool voor verbondenheid" op de homepage van Knijpertjes.nl

Personaliseren van kaart wasknijpertjes

Kaart wasknijpertjes personaliseren? Waarom dan?

Een aantal voorbeelden:

– Je hebt een geboortegeschenk nodig en wil deze graag personaliseren. Een kleine wasknijper met de naam van het kind is dan een originele manier om je geboortegeschenk persoonlijk te maken. Klem het knijpertje bijvoorbeeld aan het geschenk, je kaart of decoreer je cadeautje met het knijpertje. Of koop een zakje geboorte chocolade en gebruik het knijpertje als zakkensluiter.
 
– Jullie hebben trouwplannen en willen de bedankjes die jullie aan de gasten gaan geven een persoonlijk tintje meegeven. We kunnen dan houten knijpertjes voor jullie personaliseren met bijvoorbeeld jullie naam, trouwdatum en/of een pakkende tekst of afbeelding. Dit vinden gasten vaak erg leuk en dan ook een echte aanrader! Je geeft een origineel en bruikbaar aandenken wat mensen thuis nog lang kunnen gebruiken. Laat er naast een persoonlijke tekst ook een magneet opzetten en je bedankje is compleet.

–Je hebt een winkel en verpakt veel cadeautjes, bossen bloemen of zakjes snoep. Hoe leuk is het dan om een houten wasknijpertje te hebben met je eigen logo? Deze kun je gebruiken om de cadeaus te decoreren en om je papieren tas mee te sluiten. Of klem het knijpertje met jouw logo aan je bos bloemen of zakjes snoep. Hiermee vergroot je direct je naamsbekendheid want de klant gaat dit onthouden en zal het knijpertje thuis blijven gebruiken waardoor jouw naam vers in het geheugen van je klant blijft. Met dit kleine gebaar creëer je snel een vaste klanten kring en mensen gaan originele dingen enthousiast doorvertellen waardoor je nog meer (potentiële -) klanten krijgt.

Houten knijpers zijn multifunctioneel en erg handig voor nog veel meer doeleinden. Denk aan het ophangen en vastklemmen van kaarten, foto’s, slingers, etaleren, prijskaartjes presenteren etc.

Direct ons aanbod kleine kaart wasknijpertjes bekijken, klik op één van de onderstaande links en laat je verrassen!

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder