Kaarthouders

februari 23, 2022

Houten kaarthouders & Menukaarthouders

Houten knijpers van Knijpertjes gebruiken als kaarthouders

Heb jij papieren, folders of kaarten die je bij elkaar wilt houden? Of zoek je naar iets origineels om kaarten, foto's of andere paperassen bij elkaar te houden? Dan zijn onze houten wasknijpertjes die gebruikt kunnen worden als kaarthouders de beste oplossing hiervoor. Houten wasknijpers kan je op verschillende manieren gebruiken. Wasknijpers kan je namelijk goed gebruiken als een houder voor kaarten, folders, foto’s of andere papieren. Een foto of een kaart kan je op een originele manier presenteren met een houten wasknijper. En onze houten wasknijpers kunnen perfect gebruikt worden als kaarthouders. Een kaart die je graag neer wilt zetten kan je leuker en origineler maken door er een houten wasknijper te gebruiken als houder. Je kunt met grote wasknijpers stapels van kaarten bij elkaar houden. Niet alleen kunnen de kaarthouders gebruikt worden om kaarten bij elkaar te houden, maar ook als visitekaarthouder en menukaarthouder. Deze handige houders voor kaarten kan je gemakkelijk online bestellen op Knijpertjes.nl.

Wasknijpers laten graveren

De wasknijpers van Knijpertjes.nl kunnen voor meer doeleinden worden gebruikt dan alleen als kaarthouder. Deze wasknijpers kan je namelijk ook gebruiken als fotohouder, handdoek houder of als decoratie in huis of op kantoor. De eenvoudige wasknijpers kunnen veel functies uitvoeren. Wasknijpers zijn simpel, maar wel erg uniek en origineel. De kaarthouders in de vorm van grote wasknijpers kan je laten bedrukken of graveren met een eigen tekst of het logo van je bedrijf. Zo kan je de wasknijpers persoonlijk maken door er een pakkende tekst of afbeelding in te laten graveren. Je wasknijper wordt hierdoor erg persoonlijk en uniek. Een houder voor kaarten kan je ook weggeven als promotieartikel of relatiegeschenk. Een gegraveerde kaarthouder die je als relatiegeschenk of promotieartikel geeft, kan de naamsbekendheid vergroten van je bedrijf. De kaarthouders in de vorm van houten wasknijpers zijn dus perfect om als bedankje of geschenk weg te geven.

Gepersonaliseerde wasknijpertjes  Wasknijpers met logo bedrukking  Wasknijpers met naam  Originele ophanghaak met klemfunctie  Menukaarthouders bestellen? | Knijpertjes.nl  Kaarthouders bestellen? | Knijpertjes.nl

Kaarthouder geven als bedankje of geschenk

Wil je een origineel en leuk bedankje of geschenk aan iemand geven? Een kaarthouder van houten wasknijpers is een erg origineel geschenk dat iets unieks toevoegt aan het interieur. Bestel de houders voor kaarten op Knijpertjes.nl en geef dit originele cadeau als geschenk aan iemand die het verdient. De wasknijpers zijn gemakkelijk online in onze webshop te bestellen. De bestelling wordt snel bij je thuisbezorgd en bij een bestelling vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten. Als je vragen hebt over de kaarthouders of over andere onderwerpen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar!

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder