Kleine bedankjes

januari 20, 2021

Kleine bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

In de collectie van Knijpertjes vind je heel veel leuke kleine bedankjes.

Kleine bedankjes nodig? Je hebt vast nog niet aan wasknijpers gedacht?! Nou...... wij wel! :) Ontdek wat Knijpertjes allemaal heeft bedacht op het gebied van kleine bedankjes!

Bij Knijpertjes hebben we namelijk mooie naturel houten knijpers in verschillende maten en varianten welke uitermate geschikt zijn om als klein bedankje weg te geven.

Gepersonaliseerde kleine bedankjes

Onze houten wasknijpers kunnen we voor je personaliseren met een gravure of bedrukking. Wil je een tekst of logo op een houten wasknijper dan horen en zien we graag wat je precies bedoelt zodat we je van het beste advies kunnen voorzien.

Kleine bedankjes in de vorm van mini knijpers kunnen we personaliseren vanaf 25 stuks. We hebben een ruime keus aan verschillende formaten en kleuren knijpers. Dit maakt dat we voor iedereen een passende oplossing hebben.

Ook voor bruiloft bedankjes denken we graag met je mee en hebben we genoeg keus. Voor ieder budget maken we een passend klein bedankje.

Multifunctionele kleine bedankjes

Onze houten knijpers kunnen we in de meeste gevallen voorzien van een sterke magneet of punaise als dit wenselijk is. Zo krijgt je bedankje naast de klemfunctie die een knijper van origine al bezit nog een extra functie.

Je geeft met een knijper bedankje niet alleen een leuk en origineel klein bedankje maar ook een multifunctioneel product wat dagelijks gebruikt kan worden. Handig toch?!

Originele kleine bedankjes

Naast onze losse houten wasknijper bedankjes hebben we ook originele verpakte kleine bedankjes. Denk hierbij aan een klein glazen potje gevuld met mini knijpertjes. Om de nek van het potje draaien we 1,2m jute touw met een bedank kaartje. Hiermee kan de ontvanger een leuke kaarten waslijn of fotoslinger maken.

Kleine bedankjes voor juf&meester

Ook voor de juf&meester hebben we originele kleine bedankjes in ons assortiment. Zo hebben we grote wasknijpers met een super sterke magneet en krijtbord. Of flessenpost met mini knijpers in verschillende kleuren waarmee je een waslijn kan maken om je kaarten, foto's, tekeningen en knutselwerkjes aan op te hangen.

Het leuke van deze juf&meester bedankjes is dat je er verschillende passende teksten aan kunt verbinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van: "Ik knijp eruit, bedankt voor alles!"

Of een glazen potje met mini knijpers waar we een koeienvlekken motief op hebben geprint. Hier hebben we met 1,2m jute touw een bedank kaartje aan gehangen met de tekst: "Het was LOEI gezellig! Bedankt voor alles!"

Kortom: eindeloos veel mogelijkheden met Knijpertjes als je op zoek bent naar originele kleine bedankjes!

Klik op een van de onderstaande links om enkele kleine bedankjes direct te bekijken of te bestellen.

* Mini knijper Bedankt
* Magneet knijper krijtbord
* Potje bedankt
* Flessenpost Bedankt

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder

Ontdek de leukste mini knijpertjes & geboorte knijpers
Ontdek de Magie van Mini Knijpertjes

april 08, 2024

Lees verder