Kleine bedankjes

april 06, 2022

Kleine bedankjes | Knijpertjes.nl

Kleine bedankjes voor collega’s

Iedereen maakt het waarschijnlijk wel eens mee. Je hebt een tijd lang voor een bedrijf gewerkt, maar het is tijd voor een volgende stap of wellicht ga je met pensioen. Dan moet je afscheid gaan nemen van al jouw lieve collega’s. Je wil ze niet met lege handen laten staan, op dat moment zijn onze kleine bedankjes voor collega’s leuk om te geven bij het afscheid. Hiermee geef je een leuk aandenken aan jou wanneer je weg bent. Er zijn heel veel kleine bedankjes voor collega’s te bedenken, maar bij Knijpertjes.nl hebben wij leuke en originele bedankjes voor jouw collega’s in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie afscheid knijpers of onze kleine bedankjes. Hier vind je heel veel leuke bedankjes die je aan jouw collega’s kan geven bij het afscheid nemen. Daarmee geef je jouw gewaardeerde collega’s een klein bedankje voor de afgelopen periode en hebben zij iets om jouw aan te herinneren. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste bedankjes voor jouw "oud" collega’s gemakkelijk online.

Leuke bedankjes voor collega’s bij Knijpertjes.nl

Wanneer je op zoek bent naar kleine bedankjes voor jouw collega’s dan zit je bij Knijpertjes.nl goed. Wij hebben diverse kleine en originele bedankjes voor collega’s in ons assortiment. Uiteraard kun je deze bedankjes extra origineel maken door aan elke collega een persoonlijke boodschap te schrijven. Wellicht heb je iets leuks meegemaakt met iemand of is er een bepaalde uitspraak die iemand vaak gebruikt. Daarnaast kun je ook iets over jezelf op de kaartjes zetten, zodat zij in één zin jou weer kunnen herinneren. Kortom, je hebt heel veel mogelijkheden met de leuke bedankjes van Knijpertjes.nl.

Kies bijvoorbeeld voor onze grijze mini knijpers in een potje op het bijgeleverde kaartje kun je een leuke boodschap schrijven en jouw collega’s kunnen de wasknijpertjes gebruiken om een kaartenlijn of fotoslinger te maken. Of wil je misschien een beetje meer uitgeven aan je afscheid? Dan kan een flessenpost gevuld met knijpers een leuk geschenk zijn. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kunnen we je uiteraard helpen met het kiezen van een leuk bedankje voor je collega’s. Samen kiezen we een passend bedankje waarmee jij op een mooie manier afscheid kan nemen.

Knijpers in verschillende thema’s voor verschillende situaties

Knijpertjes.nl helpt jou graag bij het afscheid nemen van je collega’s, maar naast het ruime assortiment originele afscheid bedankjes hebben we nog veel meer originele wasknijper producten. Door diverse thema knijpers en een breed assortiment kunnen wij in vrijwel situaties een leuk en origineel bedankje of geschenk leveren. Naast een bedankje voor jouw collega’s hebben wij onder andere diverse geboorte, doopsuiker, kerst, bruiloft en vele andere soorten bedankjes. Heb je vragen over ons assortiment of wil je misschien een persoonlijke houten wasknijper laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken door middel van ons telefoonnummer, emailadres of stuur een berichtje op WhatsApp.

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder