Kleine wasknijpertjes

november 16, 2020

Houten mini knijpertjes bestellen? | Knijpertjes.nl

Collectie kleine wasknijpertjes

Onze collectie wasknijpers is erg breed. We beschikken over allerlei maten wasknijpers. Zo is onze grootste wasknijper 160x30mm en onze kleinste wasknijper 25mm. In onze webshop hebben we een aparte pagina ‘mini knijpers’ hier vind je onze collectie kleine wasknijpertjes. Zo hebben we wasknijpertjes met de afmeting: 25mm, 35mm en 45mm. Deze kleine houten knijpertjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Je vraagt je vast af wat je met deze kleine wasknijpertjes kunt? Lees snel verder om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleine wasknijpertjes.

Mogelijkheden met kleine wasknijpertjes

De mogelijkheid met kleine wasknijpertjes is erg groot. Een aantal voorbeelden van wat je kan doen met kleine wasknijpertjes zijn:

je (geboorte-) kaartjes mee op te hangen
– je geschenk voorzien van een extra decoratie
– het kaartje aan je bos bloemen te klemmen
– je zakje snoep of bonbons sluiten
– prijskaartjes bevestigen
– decoratief op je eigen gemaakte kaarten
– het berichtje voor je juf of meester vast te houden
– gepersonaliseerd promotie artikel

Je kunt deze kleine wasknijpertjes kopen als geschenk om weg te geven of voor jezelf. Kleine knijpers komen altijd wel van pas zoals je hierboven hebt kunnen lezen.


Hoe maak je kleine wasknijpertjes nog leuker?

Je weet nu dat je kleine wasknijpertjes oftewel mini-knijpers in diverse maten, kleuren en varianten kunt kopen. Maar hoe kun je ze nog leuker maken? Net zoals bij onze andere houten knijpers kunnen we ook onze mini knijpers voor je personaliseren. Dit maakt het nog leuker en bovendien persoonlijker. Denk aan het personaliseren met een logo gravure of tekst bedrukking. Dit kan al vanaf 25 stuks. Een knijper staat symbool voor ‘verbondenheid’. Hiermee geef je dus niet alleen een wasknijper product maar een bijzonder product met een speciale boodschap. Dit symbool geeft een toegevoegde waarde en laat de mensen anders kijken naar de vorm van een wasknijper.

Het personaliseren van kleine wasknijpertjes

Waarvoor zou je kleine wasknijpertjes nou personaliseren? Een aantal voorbeelden:

Je bent opzoek naar een geboortegeschenk en wil deze graag personaliseren. Een kleine wasknijper met de naam van je kind is dan een hele originele manier om je geboortegeschenk te personaliseren. Klem het knijpertje bijvoorbeeld aan het geschenk, je kaart of decoreer je cadeautje met het knijpertje.

– jullie hebben trouwplannen en willen de bedankjes die jullie aan de gasten gaan geven een persoonlijke touche meegeven. We kunnen dan houten knijpertjes voor jullie personaliseren met jullie naam, trouwdatum en/of een pakkende tekst of afbeelding. Dit vinden je gasten vaak hartstikke leuk en is een echte aanrader! Je geeft een origineel en bruikbaar aandenken wat mensen thuis nog lang kunnen gebruiken.

je hebt een winkel en verpakt veel cadeautjes. Hoe leuk is het dan om een kleine wasknijper te hebben met je eigen logo? Deze kun je ook gebruiken om de cadeaus te decoreren en om je papieren tas mee te sluiten. Hiermee vergroot je direct je naamsbekendheid want de klant gaat dit onthouden en het knijpertje thuis gebruiken waardoor jouw naam vers in het geheugen van je klant blijft zitten! Tevens zijn de knijpertjes erg handig voor nog veel meer doeleinden. Denk aan het ophangen en vastklemmen van kaarten, foto’s, slingers, etaleren, prijskaartjes presenteren etc.

Direct het aanbod van kleine wasknijpertjes bekijken, klik op één van de onderstaande links.

 

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder

Ontdek de leukste mini knijpertjes & geboorte knijpers
Ontdek de Magie van Mini Knijpertjes

april 08, 2024

Lees verder