Knijpertjes Flessenpost

juli 17, 2018

Knijpertjes Flessenpost

Ben je op zoek naar originele bedankjes of een leuk cadeau? Kijk dan eens naar onze nieuwste aanwinst! Knijpertjes heeft een nieuw Knijpertjes product ontworpen in de vorm van Flessenpost. Zonder zee of verlaten eiland ;)

In onze fles zit ook geen geschreven briefje of geheime boodschap. Flessenpost van Knijpertjes is namelijk gevuld met tien kleine wasknijpertjes. Met het touw, wat om de nek van de fles is gewikkeld, en de kleine houten wasknijpertjes maak je heel eenvoudig een waslijn. Tussen de mini knijpers klem je (geboorte-) kaarten of je leukste (vakantie-) foto's. Zo maak je een leuke en originele decoratie voor in je interieur of kantoor.

Deze Knijpertjes flessenpost met houten mini knijpers is verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten. Nieuwsgierig? Bekijk het assortiment hier.

Geef dit originele bedankje aan je relatie als kerstgeschenk of voeg dit leuke bedankje toe aan je kerstpakket. Je geeft hiermee een bijzonder geschenk wat gewaardeerd en gebruikt zal worden.

Of kies een Knijpertjes Flessenpost met roze of blauwe mini knijpers en geef deze weg als kraamcadeau. Zo geef je een origineel cadeau waar de geboortekaartjes mee opgehangen kunnen worden.

Ook voor een bruiloft hebben we bij Knijpertjes.nl een Flessenpost ontworpen. Deze fles is gevuld met witte mini knijpers of met kleine houten wasknijpertjes waar Mr&Mrs is ingegraveerd.

Het is zelfs mogelijk om je flessenpost te personaliseren! Zo kunnen we de kleine wasknijpertjes voor je graveren of bedrukken. De glazen fles personaliseren met een glasgravure of voorzien van een op maat gemaakte sticker. En uiteraard is het cadeaukaartje makkelijk te personaliseren met een eigen tekst of logo print.

Kortom: Alles is mogelijk met de houten knijper producten van Knijpertjes!

Heb je vragen? Wil je meer informatie? B2B? Wholesale? Relatiegeschenken of bedankjes op maat nodig? Aarzel niet en neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

info@knijpertjes.nl of bel: 06-21866299
Laat een reactie achter


Ook in Ontdek Houten Knijpers, Originele Bedankjes & Relatiegeschenken

KORTINGSACTIE BIJ KNIJPERTJES
KORTINGSACTIE BIJ KNIJPERTJES

oktober 15, 2019 2 Reacties

Lees verder

Gastblog Juulsblogt
Gastblog Juulsblogt

oktober 05, 2019 2 Reacties

Lees verder

Wat hebben wasknijpers voor functie?
Wat hebben wasknijpers voor functie?

augustus 01, 2019 2 Reacties

Lees verder

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in! (Hiermee ga je akkoord met onze privacyverklaring.)