Knijpertjes Flessenpost

juli 17, 2018

Originele bedankjes | Knijpertjes.nl

Ben je op zoek naar originele bedankjes of een leuk cadeau? Kijk dan eens naar onze nieuwste aanwinst! Knijpertjes heeft een nieuw Knijpertjes product ontworpen in de vorm van Flessenpost. Zonder zee of verlaten eiland ;)

In onze fles zit ook geen geschreven briefje of geheime boodschap. Flessenpost van Knijpertjes is namelijk gevuld met tien kleine wasknijpertjes. Met het touw, wat om de nek van de fles is gewikkeld, en de kleine houten wasknijpertjes maak je heel eenvoudig een waslijn. Tussen de mini knijpers klem je (geboorte-) kaarten of je leukste (vakantie-) foto's. Zo maak je een leuke en originele decoratie voor in je interieur of kantoor.

Deze Knijpertjes flessenpost met houten mini knijpers is verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten. Nieuwsgierig? Bekijk het assortiment hier.

Geef dit originele bedankje aan je relatie als kerstgeschenk of voeg dit leuke bedankje toe aan je kerstpakket. Je geeft hiermee een bijzonder geschenk wat gewaardeerd en gebruikt zal worden.

Of kies een Knijpertjes Flessenpost met roze of blauwe mini knijpers en geef deze weg als kraamcadeau. Zo geef je een origineel cadeau waar de geboortekaartjes mee opgehangen kunnen worden.

Ook voor een bruiloft hebben we bij Knijpertjes.nl een Flessenpost ontworpen. Deze fles is gevuld met witte mini knijpers of met kleine houten wasknijpertjes waar Mr&Mrs is ingegraveerd.

Het is zelfs mogelijk om je flessenpost te personaliseren! Zo kunnen we de kleine wasknijpertjes voor je graveren of bedrukken. De glazen fles personaliseren met een glasgravure of voorzien van een op maat gemaakte sticker. En uiteraard is het cadeaukaartje makkelijk te personaliseren met een eigen tekst of logo print.

Kortom: Alles is mogelijk met de houten knijper producten van Knijpertjes!

Heb je vragen? Wil je meer informatie? B2B? Wholesale? Relatiegeschenken of bedankjes op maat nodig? Aarzel niet en neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

info@knijpertjes.nl of bel: 06-21866299

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Knijpertjes Black Friday | Kortingscode
Knijpertjes & Black Friday

november 26, 2020

Lees verder

Gepersonaliseerde houten wasknijpers | Knijpertjes.nl
Gepersonaliseerde bedankjes

november 23, 2020

Lees verder

Houten mini knijpertjes bestellen? | Knijpertjes.nl
Kleine wasknijpertjes

november 16, 2020

Lees verder