Knijpertjes kaartenslinger maken

mei 26, 2023

Knijpertjes kaartenslinger | Knijpertjes.nl

Kaartenslinger met kleine knijpertjes

Met onze knijpertjes bobbies maak je heel eenvoudig en snel een originele kaartenslinger. De kleine houten knijpertjes zitten al vastgeklemd aan het touw dus je hoeft deze alleen nog maar op te hangen. Klem er je kaarten of leukste foto's tussen en je kaartenslinger is klaar in een handomdraai.

Onze knijpertjes bobbies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en varianten. Denk bijvoorbeeld aan een bobbie met krijtbord. Op de klos, waar de knijpers opgedraaid zitten, kun je met een schoolbordkrijtje of krijtstift een leuke boodschap schrijven. Zo maak je het persoonlijk als je deze originele kaartenslinger cadeau zou willen geven.

Kaarten ophangen

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn de bobbies van Knijpertjes super handig om snel een leuke kaartenslinger te maken. Naast kaarten kun je er natuurlijk ook je leukste foto's of andere items mee ophangen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een waslijn als er een baby geboren is. Of klem de tekeningen en knutselwerkjes van je kinderen/kleinkinderen tussen de kleine houten knijpers. Ik zeg klein maar dat valt eigenlijk reuze mee!

De houten knijpertjes zijn 35x6mm en 45x12mm. We hebben bewust voor deze twee formaten gekozen omdat deze houten knijpers erg sterk zijn en niet, zoals de allerkleinste mini knijpers van 25mm, snel uit elkaar vallen.

Geboorte kaartenwaslijn

Als er een baby is geboren ontvangen de ouders vaak veel kaarten. Ze kunnen deze met plakband aan de deur plakken of op een kastje zetten maar is dat wel zo handig? Waar laat je alle geboortekaartjes die je ontvangt?

Kaarten die ergens opgeplakt zitten moeten ook weer een keer verwijderd worden. Ai, dan blijven er vaak plakresten zitten. Pfff..... dat wordt poetsen! Geen leuk werk en ook onnodig want er bestaan Knijpertjes bobbies ;-)

Uiteraard staat het best leuk als je kaarten op je kast hebt staan, eerlijk is eerlijk! Maar..... als deze op een plek staan waar het tocht of waar je vaak langsloopt? Dan is de kans groot dat de kaarten regelmatig van de kast vallen. Dit betekend dat je vaak moet bukken om de kaarten weer terug op de kast te zetten. Na 3x raak je misschien geïrriteerd.... ik in ieder geval wel! Dit kun je jezelf besparen door een kaartenslinger te maken met de Knijpertjes bobbie. Geen gedoe, geen irritatie, geen plakresten, ophangen en klaar!

Kaartenslinger cadeau

Je doet iemand een groot plezier met een cadeautje als een Knijpertjes bobbie. Zeker als de ontvanger van kaarten, foto's, tekeningen etc. houdt.

Geef dit originele en praktische klosje houten knijpers als:

- Kraamcadeautje
- Verhuiscadeautje
- Verjaardagscadeautje
- Bedankje (juf/meester/collega/bruiloft)
- Beterschap cadeautje

Multifunctionele kaartenwaslijn

Knijpertjes zijn altijd handig om spulletjes tussen te klemmen of mee op te hangen. Als je de kaartenslinger niet meer gebruikt dan kun je de houten knijpers altijd nog gebruiken als zakkensluiter voor snoep, chips, pasta, koffie etc.

Wist je trouwens dat we onze houten knijpertjes ook voor je kunnen personaliseren? We kunnen de knijpertjes voorzien van een bedrukking of gravure naar wens. Hoe leuk is het om een Knijpertjes bobbie met namen erop cadeau te geven? Of een aantal leuke teksten of symbolen?

Kortom: "Ons creatieve brein staat nooit stil!"

Heb je vragen of wil je graag advies? We denken graag met je mee. Aarzel niet om contact op te nemen want we horen graag van je!

info@knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder