Knijpertjes Slingers

april 16, 2020

Mini wasknijpers wit | Knijpertjes.nl

Knijpertjes kaarten en foto slingers

Nu we met z'n allen zoveel mogelijk binnen moeten blijven bedachten we bij Knijpertjes dat dit een mooi moment is om dan thuis aan de slag te gaan. En dan bedoelen we natuurlijk niet het huis poetsen ;) Nee, we hebben het hier over originele decoratie want daar wordt een mens blij van :) Toch?!

Op dit moment worden er meer kaartjes verstuurd dan ooit tevoren, maar waar laat je al die leuke kaarten? Vaak zijn ze met liefde geschreven en wil je ze nog een tijdje een leuk plekje in huis geven. Bij Knijpertjes.nl hebben we daar eens goed over nagedacht en hier een aantal nieuwe Knijpertjes producten voor gecreëerd. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Onze nieuwste Knijpertjes Bobbies

Met onze Knijpertjes Bobbies maak je in een handomdraai een originele kaarten slinger. Super handig en decoratief! Wat maakt onze Knijpertjes Bobbies nou zo bijzonder? Nou dat zal ik je vertellen :)

Onze houten mini wasknijpers zitten al aan het touw van onze Bobbie geklemd. Je hoeft ze dus niet meer één voor één eraan te klemmen. Je rolt het touw van de Bobbie af, hangt hem op, en klemt je kaarten (of leukste foto's zoals wij hebben gedaan) tussen de houten mini knijpertjes en je kaarten slinger is klaar!

Mini knijpers in verschillende formaten en kleuren

Knijpertjes Bobbies zijn in de webshop van Knijpertjes.nl verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar. Je kunt kiezen uit zwart krijtbord of vintage witte Bobbies met houten knijpers, witte knijpers of zwarte knijpers. We hebben twee formaten kleine houten wasknijpertjes aan onze Bobbies geklemd. Houten mini knijpers van 35x6mm of een maatje groter 45x12mm.

Naast onze Knijpertjes Bobbies hebben we nog een aantal uitlopende grijze klossen met touw en mini wasknijpers die je kunt gebruiken om slingers te maken. Deze Knijpertjes slingers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het principe is hetzelfde maar de uitstraling van het geheel net iets minder mooi. Vandaar dat we nieuwe en prachtig mooie Bobbies voor je hebben gemaakt.

Zo zie je maar weer dat thuiswerken ook zijn vruchten of beter gezegd, knijpers af kan werpen ;)