Koester je mooiste momenten met Knijpertjes

september 13, 2017

Koester je mooiste momenten met Knijpertjes

Originele tips met knijpers van Knijpertjes!

De meeste mensen zijn weer terug van vakantie en hebben het dagelijkse leven weer opgepakt. We hopen dat jij, net als Knijpertjes, weer nieuwe energie hebt op kunnen doen. Misschien heb je een lekkere luie vakantie gehad of ben je juist op avontuur geweest.... Hoe dan ook, je hebt vast leuke foto's gemaakt. Maar wat ga je er nu mee doen?

Je kunt er een fotoboek van maken, ze op je telefoon of computer laten staan maar je kunt er ook eens iets origineels mee doen! Knijpertjes.nl heeft drie leuke ideeën voor je op een rijtje gezet zodat jij kunt kiezen hoe jij je mooiste momenten kunt laten stralen!

Knijpertjes top 3

1 -  Doe mee met onze Facebook actie en win een Knijpertjes fotokaarten waslijn!
https://www.facebook.com/Knijpertjes.nl/posts/1422797444456010
Kun je niet wachten tot 30 september? Koop dan zelf een van de Knijpertjes fotokaarten waslijnen en hang deze op een mooie plek in je huis of kantoor. Steek je foto's erin en je hebt een super leuke knijpertjes fotokaarten waslijn!

We hebben een knijpertjes waslijn met naturel tinten en een knijpertjes waslijn met vrolijke kleuren. Door op een van de links te klikken kun je direct shoppen voor deze knijpers met fotokaarten en waslijn of een van onze andere originele knijper producten.

2 - Koop een stalen rek en magneet knijpers en hang het rek aan de muur. Je foto's kun je tussen de magneet knijpers klemmen en aan het rek hangen. Ook erg leuk om andere items zoals kaarten en souvenirs mee op te hangen!

3 - Druk je leukste foto's af op polaroid formaat en hang deze met houten knijpers aan een jute touw of stoere ketting. Of neem hiervoor een staaldraad als je er liever magneet knijpers aan wilt hangen. De magneten van de knijpers zijn sterk genoeg om hier aan te blijven hangen en je polaroid foto's kun je er prima tussen klemmen. Zowel in de lengte als in de breedte kun je zo op originele wijze je foto's presenteren!

knijpers wit

Heb jij zelf een leuk idee? Deel dit dan met Knijpertjes.nl en ontvang een leuke attentie!
Wil je Knijpertjes volgen dan kun je ons vinden op alle social media kanalen onder de naam Knijpertjes.nl of klik op een van de icoontjes op de homepage. https://knijpertjes.nl/

Knijpertjes       Heel veel plezier en succes!
Laat een reactie achter

Reacties worden weergegeven na goedkeuring


Ook in Ontdek Houten Knijpers, Originele Bedankjes & Relatiegeschenken

Gepersonaliseerde Wasknijpers en Miniknijpers
Gepersonaliseerde Wasknijpers en Miniknijpers

november 13, 2019

Lees verder

KORTINGSACTIE BIJ KNIJPERTJES
KORTINGSACTIE BIJ KNIJPERTJES

oktober 15, 2019

Lees verder

Gastblog Juulsblogt
Gastblog Juulsblogt

oktober 05, 2019

Lees verder