Het Knijpertjes Verhaal

september 13, 2023

Houten wasknijpers van Knijpertjes.nl | Het verhaal van Maroesja Kroot

Het Verhaal Achter Knijpertjes: Meer dan Gewoon Houten Knijpers

In de wereld van ondernemerschap is het zeldzaam om een bedrijf te vinden dat zich toelegt op een product zo eenvoudig, maar tegelijkertijd zo veelzijdig als de houten knijper. Maroesja Kroot, de drijvende kracht achter Knijpertjes, heeft deze nederige tool omgetoverd tot een symbool van verbondenheid en creativiteit. Haar reis begon in 2010, toen een reorganisatie haar naar een pad van zelfontdekking en ondernemerschap leidde. Geïnspireerd door de creaties van haar oma's vriend, besloot Maroesja een gat in de markt te vullen door een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in houten knijpers. Voor meer informatie, check je de website via http://knijpertjes.nl.

Knijpertjes: Een Symbool van Verbondenheid

Wat begon als een eenvoudig idee, groeide uit tot een merk dat staat voor verbondenheid. Knijpertjes zijn niet zomaar knijpers; ze zijn een symbool van de relatie tussen twee entiteiten die samen sterker staan. Dit idee is diep geworteld in de filosofie van het bedrijf, waarbij elk product wordt gemaakt met een gevoel van gemeenschap en samenwerking. Het bedrijf werkt samen met Cello, een organisatie die mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt in dienst neemt, om veel van hun producten maatschappelijk verantwoord te vervaardigen en te verpakken.

Een Divers en Innovatief Assortiment

Knijpertjes biedt een breed scala aan producten, allemaal gebaseerd op het concept van de houten knijper. Van decoratieknijpers tot knijpers met voetjes, het assortiment is divers en continu in ontwikkeling. De knijpers kunnen dienen als menukaarthouder, kapstok, kaarshouder en nog veel meer, waardoor ze een veelzijdig hulpmiddel zijn voor zowel huishoudelijke als professionele doeleinden. Bovendien biedt het bedrijf gepersonaliseerde knijpers aan.

Bekroonde Innovaties en Toekomstplannen

Door de jaren heen heeft Knijpertjes erkenning gekregen voor hun innovatieve producten, waaronder het winnen van de "Product van het Jaar" award in 2017. Het bedrijf is ook gecertificeerd als Hip&Safe en AVG Proof, wat getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Met optimisme kijkt Knijpertjes naar de toekomst, met plannen voor nieuwe ontwerpen en het voortzetten van hun duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

Contact en Blijf Op de Hoogte

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de wereld van Knijpertjes, nodigt Maroesja je uit om contact op te nemen middels de contactpagina op de website. Je kunt Knijpertjes ook telefonisch bereiken via 06-21866299 of via de e-mail op info@knijpertjes.nl. Je kunt ook op de hoogte blijven van de laatste updates door ze te volgen op sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest, of door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

Klik op een van de onderstaande links om direct naar de social media pagina van Knijpertjes te gaan.

- Facebook
- Instagram
- Pinterest
- Linkedin