Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Love & Marriage Beurs Utrecht

februari 27, 2018

Love & Marriage Beurs Utrecht

Knijpertjes is er bij!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Love and Marriage beurs. Want ook voor bruidsparen en wedding planners hebben we bij Knijpertjes.nl leuke en originele knijper producten ontworpen.

Hebben jullie nog geen idee wat je aan de gasten mee wilt gaan geven of hoe je de tafels mooi kan decoreren, kom dan zeker een kijkje nemen in het Wedsy huisje van Knijpertjes.

We lichten een klein stukje van de sluier op......
Originele bedankjes in de vorm van gepersonaliseerde houten knijpers, leuke bedankjes in de vorm van wasknijpers met jullie initialen of namen, zwart-witte knijpers als symbool voor verbondenheid of miniknijpers met Mr&Mrs erin gegraveerd, we hebben eindeloos veel mogelijkheden om speciaal voor jullie een bijzonder bedankje te maken!

En wat dacht je van grote knijpers als kaarthouder of bloemen standaard, zo heb je in een handomdraai leuke decoratie op tafel wat ook nog eens erg functioneel is.

Dus hebben jullie trouwplannen en wil je inspiratie opdoen? Aarzel dan niet en kom op 17 of 18 maart naar Utrecht en maak er een gezellig dagje uit van!
Laat een reactie achter


Ook in Ontdek Houten knijpers & Originele relatiegeschenken

Decoratie knijpers Pasen
Decoratie knijpers Pasen

maart 20, 2018

Lees verder

Unieke knijpers & Originele cadeaus
Unieke knijpers & Originele cadeaus

februari 20, 2018

Lees verder

Knijpertjes gaat live...
Knijpertjes gaat live...

januari 30, 2018

Lees verder

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!