Love & Marriage Beurs Utrecht

februari 27, 2018

houten knijpers | Knijpertjes.nl

Knijpertjes is er bij!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Love and Marriage beurs. Want ook voor bruidsparen en wedding planners hebben we bij Knijpertjes.nl leuke en originele knijper producten ontworpen.

Hebben jullie nog geen idee wat je aan de gasten mee wilt gaan geven of hoe je de tafels mooi kan decoreren, kom dan zeker een kijkje nemen in het Wedsy huisje van Knijpertjes.

We lichten een klein stukje van de sluier op......
Originele bedankjes in de vorm van gepersonaliseerde houten knijpers, leuke bedankjes in de vorm van wasknijpers met jullie initialen of namen, zwart-witte knijpers als symbool voor verbondenheid of miniknijpers met Mr&Mrs erin gegraveerd, we hebben eindeloos veel mogelijkheden om speciaal voor jullie een bijzonder bedankje te maken!

En wat dacht je van grote knijpers als kaarthouder of bloemen standaard, zo heb je in een handomdraai leuke decoratie op tafel wat ook nog eens erg functioneel is.

Dus hebben jullie trouwplannen en wil je inspiratie opdoen? Aarzel dan niet en kom op 17 of 18 maart naar Utrecht en maak er een gezellig dagje uit van!

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Knijpertjes kaartenslinger | Knijpertjes.nl
Knijpertjes kaartenslinger maken

mei 26, 2023

Lees verder

Houten wasknijpers met bedrukking | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met bedrukking

mei 05, 2023

Lees verder

Kaart knijpertjes | Knijpertjes.nl
Kaart knijpertjes

april 19, 2023

Lees verder