Mini knijpers met gravure.

juni 12, 2017

mini knijpers met tekst

Mini knijpers met een eigen tekst of logo gravure.

Persoonlijke knijpers voor bijzondere evenementen die een blijvende indruk achterlaten. Houten mini knijpers met een speciale boodschap.

Deze houten mini knijpers worden gegraveerd met een laser graveer machine. Voor ieder formaat knijper wordt een mal gemaakt. Voor deze houten knijpers van 45x12mm is een mal gemaakt waar 110 stuks houten mini knijpers in kunnen worden gelegd. Vervolgens worden de houten mini knijpers met twee stuks tegelijk gegraveerd. Voor het graveren van 110 mini knijpers is de machine circa 20 minuten bezig met graveren. Zodra de houten mini knijpers klaar zijn is de vooraf ingestelde tekst of logo op de knijper zichtbaar als een soort brandmerk. Een onuitwisbaar kenmerk siert de houten mini knijpers en maakt deze knijpers uniek. Dus ben je op zoek naar iets origineels, een uniek promotioneel product of een relatiegeschenk met een speciale boodschap neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!
Deze mini knijpers en onze houten mini knijpers 35x6mm zijn al vanaf 25 stuks te bestellen bij Knijpertjes.nl

Een kort filmpje van dit proces is te zien op onze Facebook pagina.
https://www.facebook.com/Knijpertjes.nl/

Like deze FB pagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelen en inspirerende nieuwtjes! Of schrijf je in met je email adres voor onze nieuwsbrief op de homepage van Knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder