Origineel cadeau voor een speciaal persoon

februari 10, 2023

Origineel cadeau voor speciaal persoon | Knijpertjes.nl

Originele cadeaus van Knijpertjes

Dat zijn natuurlijk geen cadeautjes die je op iedere hoek van de straat tegen komt. Originele cadeaus van Knijpertjes zijn ook echt origineel en kunnen we zelfs uniek maken voor je. Een eigen tekst, afbeelding of logo kunnen we op een van onze houten knijpers voor je graveren of drukken. Of maak een keus uit ons ruime assortiment houten knijpers.

In onze webshop vind je onder andere:

- Grote knijpers
- Middelgrote knijpers
- Houten wasknijpers
- Bamboe wasknijpers
- Kleine knijpers
- Mini knijpertjes
- Magneet knijpers
- Knijpers met punaise
- Knijpers met plakstrip

Onze grote knijpers kunnen we al vanaf één exemplaar voor je personaliseren. De kleinere formaten vanaf 25 stuks.

Persoonlijk cadeau

Zoals je al hebt kunnen lezen creëren we bij Knijpertjes veelal originele en persoonlijke producten in de vorm van houten knijpers. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar originele manieren om een cadeau persoonlijk te maken. Dit kan door middel van een gepersonaliseerde houten knijper maar ook door de verpakking een persoonlijke tint mee te geven. Neem bijvoorbeeld onze kaarscadeaus. De grote knijper met kaarshouder en kaars hebben we mooi verpakt in een luxe cadeaudoos. Deze cadeaudoos kunnen we voorzien van een hele nette sticker met tekst of een logo die jij er graag op wilt hebben.

Flessenpost cadeau

Je verwacht het niet maar daarom is het juist zo leuk. Een fles gevuld met 10 kleine wasknijpertjes. Geen drank, geen nootjes, geen snoep, geen saus en geen briefje maar schattige kleine knijpertjes. En natuurlijk vind je bij Knijpertjes allerlei verschillende kleuren dus je kunt een kleur nemen die jij mooi vind. Of die de ontvanger mooi zal vinden ;-) Ook de fles is verkrijgbaar met verschillende opdrukken en kunnen we eventueel naar wens voor je personaliseren.

Nu hoor ik je denken, "en wat doe ik met die knijpertjes dan?"

Dat zal ik verder toelichten en je wat voorbeelden geven;:

Om de nek van de fles draaien we 1,2 meter jute touw. Hier hangen we nog een leuk cadeau kaartje aan zodat het geheel er ook echt als een aantrekkelijk en origineel cadeautje uit komt te zien. De ontvanger kan met het touw en de knijpertjes een kaartenwaslijn of fotowaslijn maken. Super leuk om te geven als iemand net een kindje heeft gekregen om de geboortekaartjes op te hangen. Of aan je vriend of vriendin zodat die er een fotowaslijn mee kan maken en jullie leukste foto's op een originele manier op kan hangen. Daarnaast is onze Knijpertjes Flessenpost altijd leuk om te ontvangen want als je de "aangeklede fles" ziet word je er al blij van!

Cadeau met een fijne boodschap

Het gros van de mensen zal naar een wasknijper kijken en aan de was denken, wat overigens best logisch is natuurlijk. Maar wij denken hier heel anders over. Wij zien de wasknijper als een symbool van verbondenheid. Met een wasknijper geef je niet alleen een praktisch en multifunctioneel houten product maar maak je ook verbinding, als je het verhaal erachter kent... Zet maar eens een wasknijper op zijn kop, en kijk tegen de zijkant aan. Wat zie je dan? Als je goed kijkt kun je er twee mensen in zien die elkaar vasthouden en kussen. Hoe mooi is dat om aan een dierbare of geliefde te geven?!

Geef dit cadeau met een fijne boodschap bijvoorbeeld met:

- Moederdag
- Verjaardag
- Valentijn
- Kerstmis
- Trouwdag
- Bruiloft
- Geboorte
- Afscheid

En geef de volgende boodschap mee aan dit bijzondere cadeau, zodat de ontvanger kan voelen wat jij aan deze persoon mee wil geven.