Origineel valentijn cadeautje

februari 04, 2021

Origineel valentijn cadeautje

Valentijnsdag 14 februari

De dag van de liefde! Of toch niet? Een klein stukje historie. Waar is Valentijnsdag ontstaan? Er gaan verschillende verhalen rond maar helaas weet niemand het waargebeurde verhaal. Kies zelf maar ;)

In de 3e eeuw na Christus leefde er in Rome een priester Valentinus genaamd. Op 14 februari werd deze priester door de kerk heilig verklaard en ontstond er een feestdag.

Gelasius was paus in 496 en riep 14 februari uit tot de dag van de heilige Valentijn. Welke Valentijn en waarom is niet bekend.

Nog verder terug in de tijd schijnt er een priester te zijn geweest die weigerde zijn geloof op te geven. Hij probeerde de keizer zelfs te bekeren. Deze Valentijn stierf uiteindelijk als martelaar. Romantisch? Uhhhhh......... nee.

Het is dus enorm onduidelijk waar Valentijnsdag nu eigenlijk zijn oorsprong heeft gehad maar ach, wat maakt het uit. Je doet eraan mee of je laat het aan je voorbij gaan, niemand zal je er op aankijken ;)

Valentijnsdag feiten en weetjes

- 3 miljoen mensen vieren Valentijnsdag
- Wereldwijd worden er ruim 110 miljoen rozen gegeven.
- Er worden circa 1 miljard Valentijnskaarten geschreven.
- Chocolade en zoetwaren leveren 1 miljard euro winst op rondom Valentijnsdag.
- Er worden 2x zoveel bloemen verkocht dan op een doorsnee dag in de week.
- Voor het grootste deel worden rozen en bloemen gekocht door mannen.

Zoals je ziet zijn winkeliers en bloemisten erg blij met deze feestdag. Vandaar ook dat er steeds meer aandacht wordt geschonken aan cadeautjes voor Valentijnsdag.

Een origineel Valentijn cadeautje kopen

Uiteraard zullen bloemen en chocolade het altijd goed blijven doen met Valentijn. Maar als je een origineel Valentijn cadeautje wilt of een origineel kleinigheidje bij de bloemen of chocolade wilt geven lees dan nog even verder.

Met de Valentijn cadeautjes van Knijpertjes geef je iets unieks en iets wat blijft!
Waar bloemen verwelken en chocolade in no time opgesnoept is heeft de ontvanger van een Knijpertjes cadeau hier nog maanden of zelfs jarenlang plezier van. Hiermee wordt diegene dag in dag uit herinnert aan jouw liefdevolle gebaar. Dit gevoel van verbinding is onbetaalbaar!

Knijpertjes Valentijn cadeaus

Een van onze populaire houten knijpers rondom Valentijn zijn onze magneet knijpers met hartjes print. Met deze magneet knijper hang je je Valentijnskaart op aan je koelkast, magneetbord, afzuigkap of andere magnetische ondergrond. Dit is niet alleen handig maar ook erg decoratief. Heb je geen magnetische ondergrond dan kun je de knijper ook gebruiken als kaarthouder en je kaart ertussen klemmen en neerzetten.

Onze grote houten knijper met hartjes print is ook te gebruiken als kaarthouder maar kun je ook met een powerstrip ophangen als originele ophanghaak. Plak hem tegen je badkamerdeur en klem er je handdoek, kleding of badjas tussen. De knijper kan tot 2kg dragen en is 14x3cm groot.

Flessenpost Valentijn

Met flessenpost Valentijn maak je in een handomdraai een originele fotoslinger. In de fles zitten 10 houten miniknijpers van 35x6mm en om de nek van de fles hebben we 1,2m jute touw gedraaid. Hiermee hang je de leukste foto's van jou en je geliefde op een originele manier op. Zo maak je een herinneringen waslijn die erg decoratief staat in ieder interieur. Hang hem in het toilet, je keuken, kantoor of slaapkamer. Dit werkt erg goed om positief en vrolijk te blijven want elke keer als je ernaar kijkt word je blij!

Klik op een van de onderstaande links om direct onze leukste Valentijn cadeaus te bekijken.

* Magneet knijper hartjes
* Grote knijper hartjes
* Flessenpost Valentijn

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder