Originele ophanghaken

augustus 20, 2018

Originele ophanghaken | Knijpertjes.nl

Knijpertjes originele ophanghaken

Ben jij er ook zo klaar mee dat de lusjes van je handdoeken steeds kapot gaan? Of nog erger, je koopt nieuwe handdoeken en er zitten niet eens lusjes aan! Je handdoeken en ook je theedoeken vouw je dan toch maar zo goed als het gaat om je haakje heen, in de hoop dat ze blijven hangen.

Maar....op den duur komt er op deze plek in je handdoek en uiteraard ook in je theedoek een lelijk gat. Of je gaat naar de winkel om voor de zoveelste keer nieuwe te kopen of je leest nu even verder. De keus is geheel aan jou!

Zodra je dit leest heb je er dus voor gekozen om verder te lezen. Goede keus ;)

Bij Knijpertjes.nl snappen we precies wat je bedoeld en herkennen we het probleem. De oplossing ligt hem namelijk in de ophanghaken. Met de ophanghaken van Knijpertjes is je probleem dan ook voorgoed opgelost!

Wasknijpers gebruiken als ophanghaken

De unieke ophanghaken van Knijpertjes.nl hebben het uiterlijk van een grote houten wasknijper. Tussen deze grote wasknijper kun je heel veel items klemmen. Zo ook je handdoeken en theedoeken. Nooit meer gedoe met afgebroken lusjes of het missen van een lusje. Gewoon héél eenvoudig, klemmen en klaar!

Onze ophanghaken zijn uniek, origineel en veelzijdig. En buiten dat zijn de originele ophanghaken in de vorm van grote houten wasknijpers van Knijpertjes ook echt super handig! Geen gedoe met schroeven of boren, opplakken, klemmen, klaar!

Originele ophanghaken ophangen

Maak de ondergrond en de wasknijper vetvrij en goed droog. Plak per knijper een powerstrip op de achterkant van de grote houten wasknijpers. Haal het tweede beschermlaagje van de plakstrip en plak je originele houten ophanghaken op de gewenste plek in je keuken of badkamer.

Ondergronden voor ophanghaken van Knijpertjes

Onze ophanghaken zijn zeer geschikt om tegen tegels, gelakte ondergronden zoals deuren en kasten of stevige glazen ondergronden te plakken. De ophanghaak kan tot wel 2kg klemmen! Plak ze niet op stucwerk wanden of muren als je ze later nog vlekkeloos wilt verwijderen. Klik hier voor een instructie video.

Meer handige tips van Knijpertjes

De grote houten wasknijpers van Knijpertjes zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en in vintage varianten. Koop ze voor jezelf of als origineel cadeau voor een ander. Onze grote knijpers zijn onder andere ook te gebruiken als kaarthouder of fotostandaard. Voor meer ideeën, informatie en inspiratie kun je een kijkje nemen in onze portfolio.

Ga je aan de slag om je keuken een opknapbeurt te geven? Kun je nog meer handige tips gebruiken? Klik dan snel op onderstaande link.
https://www.homify.nl/ideabooks/5753471/de-keuken-opknappen-handige-leuke-en-voordelige-tips

We wensen je alvast heel veel succes en zijn uiteraard erg benieuwd naar het resultaat! Wil je het met ons delen? Mail naar: info@knijpertjes.nl of plaats je reactie op onze Facebook pagina en like ons als je op de hoogte wilt blijven van alles rondom Knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Originele bedankjes van hout
Gepersonaliseerde houten bedankjes

augustus 30, 2021

Lees verder

Kleine bedankjes afscheid | Vergeet me nietjes
Kleine bedankjes afscheid

augustus 18, 2021

Lees verder

Kleine bedankjes om weg te geven
Kleine bedankjes om weg te geven

augustus 06, 2021

Lees verder