Originele traktaties

april 15, 2021

Originele traktaties online bestellen

Originele traktaties maken

Traktaties verzinnen is niet voor iedereen weggelegd. De een is ontzettend creatief in het bedenken van een leuke traktatie en de ander is inspiratieloos. In dit artikel proberen we je op ideeën te brengen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Leuke school traktaties

Op de lagere school is het nog altijd een traditie om te trakteren als je jarig bent. Vrijwel ieder kind is dol op snoepgoed en voor deze snoepkonten hebben we een drietal grote wasknijpers met een vrolijke geluks donut. Verpak een donut in een zakje en sluit deze met onze donut wasknijper. Klem er eventueel nog een (naam) kaartje tussen en klaar is je traktatie. Simpel, snel klaar en smullen maar!

Gezonde traktaties

Voor kinderen vaak iets minder leuk om te ontvangen maar uiteraard beter voor de gezondheid. Een gezonde traktatie met een decoratieve wasknijper maakt dan een hoop goed ;)

Stop bijvoorbeeld een handje vol druiven of snoeptomaatjes in een zakje en sluit deze met een leuke kleine knijper met een passende decoratie erop. Als jouw zoon gek is van vliegtuigen kun je ervoor kiezen om een vliegtuig knijpertje te nemen. Is jouw dochter verzot op flamingo's dan kun je hiervoor kiezen. Bij Knijpertjes vind je talloze decoratieve mini knijpers. Er zit er vast een tussen die je zoon of dochter leuk vind.

Traktaties kant en klaar

Wil je zelf liever niets hoeven doen dan kun je kiezen voor een kant en klare traktatie. Bij Knijpertjes hebben we kleine potjes gevuld met mini knijpertjes. Om de nek van het potje hebben we 1.2m jute touw gedraaid met daaraan een cadeaukaartje. Op dit kaartje kun je een boodschap of je naam laten drukken. Deze schattige potjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met de knijpertjes en het touw kunnen de kinderen thuis een originele fotoslinger of kaarten/tekeningen waslijn maken.

Traktatie afscheid

Een traktatie wordt ook vaak gegeven bij het afscheid nemen van de juf of meester. Dit wordt dan meestal een bedankje genoemd. Ook hiervoor zijn de gevulde potjes zoals reeds genoemd erg populair. Op het cadeaukaartje staat dan bijvoorbeeld: "Ik knijp er tussenuit, bedankt lieve juf!"

Deze traktatie wordt overigens niet alleen op school weggegeven maar ook bij het afscheid nemen van collega's of als bedankje voor je buren als je gaat verhuizen.

Kortom: bij Knijpertjes hebben we genoeg leuke traktatie ideeën en we hopen dan ook dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven!

Ow ja, als je je traktatie of bedankje nog wat origineler of persoonlijker wilt maken dan is het natuurlijk ook mogelijk om een van onze houten knijpers te laten personaliseren met een naam, tekst of afbeelding :)

Wil je meer weten of persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, we denken graag (geheel vrijblijvend) met je mee! Laat je telefoonnummer achter als je voorkeur uitgaat naar telefonisch contact en we bellen je op zeer korte termijn om je van advies te voorzien en al je vragen te beantwoorden.

* Decoratie knijpers
* Originele bedankjes
* Gelukspoppetjes knijpers