Unieke kleine bedankjes

juli 21, 2021

Unieke kleine bedankjes | Klaproos

PERFECTE COMBINATIE

Uitvaart bedankje
met een mooi verhaal 🌺

De klaproos is oersterk en groeit alleen in het wild. Deze bloem is zo sterk dat hij zelfs door beton heen kan groeien! In de uitvaartzorg zie je de klaproos regelmatig verschijnen. Waarschijnlijk omdat deze prachtige bloem zo krachtig is en nabestaanden hier zelf ook kracht uit kunnen halen.

Knijpertjes is altijd bezig om van toegevoegde waarde te kunnen zijn. We creëren niet alleen originele producten in de vorm van houten wasknijpers maar bedenken hier ook graag een bijzonder verhaal bij waardoor er meerwaarde ontstaat. Hiermee hopen we de boodschap van verbondenheid over te brengen en de ontvanger een warm gevoel te bezorgen.

Een houten knijper van Knijpertjes staat namelijk symbool voor verbondenheid. Je geeft niet zomaar een knijper maar een tastbaar aandenken met een verhaal.

SYMBOOL VOOR VERBONDENHEID

Een wasknijper bestaat uit twee gelijke delen, verbonden door één stevige veer. Zonder elkaar kunnen ze niets, ze hebben elkaar nodig om sterk te staan, zoals ook wij elkaar nodig hebben en kunnen versterken.

Nabestaanden geven dit originele bedankje aan de genodigden op het einde van de uitvaart. Zo krijgen ze een tastbaar aandenken en een stukje troost mee naar huis.

Dit kleine houten knijpertje met klaproos print en bijpassend bedankkaartje zijn bedoeld als mooi symbool en steuntje in de rug om de pijn en het verdriet van het verliezen van een dierbare een heel klein beetje te verzachten.

Het houten knijpertje kun je gebruiken als kaarthouder en hiermee het bedankkaartje ergens in huis neer te zetten. We kunnen op de achterzijde van het knijpertje ook een magneet bevestigen zodat je het bedankkaartje op kunt hangen. Ook is het mogelijk om een eigen print op de houten knijpertjes te laten drukken en ook het bedankkaartje kunnen we naar wens voor je personaliseren. Tenslotte is ieder mens anders en je wil natuurlijk graag dat alles klopt.

Bij Knijpertjes weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat alles perfect moet passen. Het afscheid nemen van een dierbare is ontzettend verdrietig en we doen dan ook ons uiterste best om een stukje bij te kunnen dragen aan een waardig afscheid en bieden met onze bijzondere bedankjes en originele geschenken een stukje troost.

UITVAARTGESCHENK MET EEN VERHAAL

Onze grote houten wasknijpers worden vaak gebruikt tijdens de ceremonie als kaarsenstandaard en gaan later met de nabestaande mee naar huis. Deze kan thuis zelf kiezen om de grote wasknijper te blijven gebruiken als kaarsenstandaard maar kan er ook voor kiezen om er een bloembuisje tussen te klemmen en er een bloemenstandaard van te maken. Of het bidprentje of een mooie foto tussen de bek van onze grote houten wasknijper te klemmen en de knijper gebruiken als fotohouder.

Hoe je onze houten knijpers ook wilt gebruiken, ze zullen altijd het symbool van verbondenheid met zich meedragen en troost bieden.

* Uitvaartgeschenk
* Bloemenstandaard
* Gepersonaliseerde wasknijpers

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder