Vrolijk Pasen!

februari 06, 2020

Vrolijk Pasen!

Knijpertjes heeft zoals je weet alles op het gebied van houten wasknijpers.

Voor Pasen hebben we leuke kleine knijpertjes met vrolijke paashaasjes. Met deze kleine wasknijpertjes kun je je bloemstuk en paastakken decoreren. Door de vrolijke kleurtjes en de blije gezichtjes ziet het er meteen al gezellig uit!

Paasdecoratie

Heb je cadeautjes ingepakt en wil je daar nog iets extra's aan toevoegen dan zijn onze mini knijpertjes met paaskonijntjes daar ook zeker erg geschikt voor. Je klemt de houten knijpertjes makkelijk aan papier, touw en lint.

P.S. Deze paaskonijntjes zijn ook erg handig om zakjes mee te sluiten. Denk aan snoepzakjes, zakjes met paaseieren en paas chocolaatjes, paasbroodjes etc.

Duurzame knijpertjes

Zoals al onze wasknijpers zijn ook deze knijpers, alsmede de paasdecoratie die erop bevestigd is, gemaakt van hout. We proberen bij Knijpertjes namelijk zo duurzaam mogelijk te produceren en zo ons 'knijpertje' bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld.

Knijpertjes bestellen

Wil je deze vrolijke knijpertjes voor Pasen graag bestellen? Klik dan op de volgende link, https://knijpertjes.nl/products/mini-knijpers-pasen-5st

Onze houten mini knijpers met Paasdecoratie zitten per 5 stuks verpakt. Bestel je vandaag op Knijpertjes.nl dan gaan je knijpers binnen 24 uur met de post mee. Meestal heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis.

Knijpertjes wenst je alvast hele vrolijke Paasdagen!!