Wasknijpers bedrukken

maart 27, 2023

Wasknijpers bedrukken | Knijpertjes.nl

Houten knijpers met bedrukking

Je denkt waarschijnlijk bij het zien van een wasknijper direct aan de was, maar een houten wasknijper is voor veel meer doeleinden in te zetten. Bij Knijpertjes vind je een verrassend assortiment houten knijper producten in vele maten, kleuren en varianten die we kunnen bedrukken naar wens. Denk bij een wasknijper met bedrukking aan:

- Bedrijfslogo
- Naam
- Datum
- Symbool
- Webadres
- Slogan
- Wens

Houten wasknijpers laten bedrukken | Knijpertjes.nl  Wasknijpers bedrukken | Knijpertjes.nl  Houten knijpers met logo bedrukking | Knijpertjes.nl 

Wasknijpers met gravure

Naast het bedrukken van houten knijpers kun je bij Knijpertjes ook houten knijpers laten graveren. Bij het graveren van wasknijpers wordt er met behulp van een laser graveermachine een soort van brandmerk in de knijper gemaakt. Dit geeft een mooie, wat oude, uitstraling.
Je kunt je voorstellen dat er op een houten mini knijper van 35x6mm geen slogan past van 10 woorden dus het is van belang om te kijken wat je op de knijper wilt laten zetten en waar je de knijper voor wil gaan gebruiken. Niet getreurd hoor want voor elke gravure hebben we wel een passende houten knijper ;-)

Houten wasknijpers met tekst | Knijpertjes.nl  Gekleurde wasknijpers met tekst of logo | Knijpertjes.nl  Wasknijper met logo laten maken? | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde houten wasknijper toepassingen

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn wasknijpers echt niet alleen om de was op te hangen. Houten knijpers zijn multifunctioneel en super handig voor verschillende doeleinden. Een aantal voorbeelden:
- Bruiloft bedankjes (leuk om er een klein kaartje of een foto tussen te klemmen.)
- Zakkensluiter voor koffie, thee, snoep, noten, chips en nog veel meer.
- Beurs bedankje (in plaats van een pen of kladblok.)
- Feestversiering (Abraham, Sarah, Jubileum, Opening etc.)
- Kaarthouder (gebruik de knijper als standaard)
- Bedankje voor je gasten (aan de kassabon, zakje snoepjes, bos bloemen etc.)
- Afscheid bedankje (aandenken voor collega's of genodigden op een uitvaart.)

Wasknijpers bedrukken bij Knijpertjes

Wil je graag wasknijpers laten bedrukken? Dan ben je bij Knijpertjes aan het juiste adres. Als expert op het gebied van houten knijpers, het graveren en bedrukken van houten knijpers en het geven van passend advies kunnen we maatwerk leveren precies zoals jij het hebben wil. We denken, indien gewenst,  met je mee en sturen je voorafgaand aan de productie een digitale proef of sample. Zodra deze helemaal naar wens is en door jou wordt goedgekeurd, worden je houten knijpers gepersonaliseerd en zo spoedig mogelijk naar je verzonden.
Bekijk hier de portfolio van Knijpertjes.nl: https://knijpertjes.nl/pages/portfolio
Wil je meer weten over onze houten wasknijper producten of het personaliseren van houten knijpers en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via onze webshop of stuur een mail naar: info@knijpertjes.nl

Ook in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

juli 19, 2024

Lees verder

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

juli 05, 2024

Lees verder

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

mei 16, 2024

Lees verder