Wasknijpers op school

oktober 21, 2020

Decoratieve mini knijpers voor school kopen? | Knijpertjes

Wasknijpers zijn onmisbaar op school

Knijpers zijn niet weg te denken uit een klaslokaal, meestal hangen ze aan de lijn om werk of posters op te hangen. Natuurlijk kan je knijpers voor nog veel meer gebruiken…..

Een aantal jaar geleden waren knijpers gewoon wasknijpers, van plastic of hout maar tegenwoordig hebben wasknijpers de leukste vormen, kleuren en maten.

Zo kreeg Juf Dominique deze leuke decoratieve knijpertjes van ons om te gebruiken in haar klas om onder andere complimenten briefjes mee op te hangen.

Decoratieve kleine wasknijpertjes

Juf Dominique:

Nog voordat het pakketje op de mat viel had ik al de grootse ideeën met deze decoratieve kleine knijpertjes. Als ik deze decoratie knijpers op zou hangen aan de lijn dan zouden ze in het niet vallen. Dat was niet de bedoeling….
Nee, een prominente plek in de klas dat is wat ze verdienen. Al moet ik je eerlijk zeggen, dat is nog best lastig met kleine wasknijpertjes…

Er staat een rekje in de klas waar kaartjes met namen van de kinderen aanhangen. Wij noemen dit het complimenten rekje…. een complimenten rekje?

Wasknijpers als papierklem gebruiken

Op één dag in de week (bij mij is dat de vrijdag) dan komen de kinderen binnen en pakken een naamkaartje van rekje. De naamkaartjes, die tussen de leuke kleine knijpertjes geklemd zitten, hangen omgedraaid aan het complimenten rek, zodat de kinderen niet weten van wie ze het kaartje pakken. De kinderen noemen dit ritueel lootjes trekken.

Kleine wasknijpertjes met bloem | Knijpertjes.nl  Mini knijpers met print kopen? | Knijpertjes.nl  Mini knijpers met vliegtuig | Traktatie school | Knijpertjes

Ze kijken naar een rek vol blanco kaartjes, welk kaartje pak je dan?

De leukste wasknijpers!

Natuurlijk!! Het kaartje dat hangt bij het leukste knijpertje zoals die ene met een houten hartje of dat rode vliegtuigje bijvoorbeeld.
De naam van de persoon die op het kaartje staat, geef je die dag een compliment.

Grote knijpers en wasknijpers met magneet

Daarnaast gebruiken wij ook de grote knijpers en wasknijpers met een magneet in de klas. Hieronder kan je zien waarvoor wij deze gebruiken.

Wasknijpers met hartjes print en magneet | Knijpertjes.nl  Grote wasknijpers met print en magneet | Knijpertjes.nl  Hartjes wasknijper met magneet kopen? | Knijpertjes.nl 

Wil je ook zulke leuke knijpers in de klas? Bestel ze dan op Knijpertjes.nl

Via onderstaande links kom je direct bij de knijpers die afgebeeld staan op de foto's in deze blog.

* Mini knijper Bloemen
* Mini knijper Animal Fun
* Mini knijper Airplanes
* Magneet wasknijper hartjes