Decoratie knijpertjes

March 02, 2023

Decoratie knijpertjes | Knijpertjes.nl

Decoratieve kleine knijpertjes

Op Knijpertjes.nl vind je het grootste assortiment decoratie knijpertjes. De basis van deze mini knijpertjes is altijd hout. We willen namelijk zo duurzaam mogelijk ondernemen dus al onze houten knijpers zijn in compliance met FSC.

We hebben heel veel kleine wasknijpertjes met leuke decoraties op voorraad. Een kleine greep uit ons assortiment houten mini knijpertjes:

- Gekleurde bloemetjes
- Naturel houten bloemen
- Rode en roze rozen
- Vliegtuigjes
- Natuurlijke houten blaadjes
- Gekleurde vlinders
- Baby knijpers in diverse varianten
- Hartjes in diverse kleuren en varianten
- Sterren (hout, goud en zilver)

Kleine houten knijpertjes met bloem | Knijpertjes.nl Bloemen knijpertjes | Wasspeldjes met bloemen Mini knijper met rode roos | Knijpertjes

Mini wasknijpertjes met decoratieve hartjes

Onze meest verkochte decoratie knijpers zijn houten mini wasknijpertjes met hartjes. De vorm van een hartje in combinatie met een houten mini knijper is mooi en komt heel vaak van pas. Denk aan:

- Moederdag
- Valentijn
- Trouwdag
- Vriendschap
- Liefde
- Waardering

In onze collectie decoratie knijpers kom je een behoorlijk aantal houten mini knijpertjes tegen met hartjes. Hartjes stralen liefde uit en dat is een van de basisbehoeftes van een mens. Wellicht dat we er daarom zo gek op zijn?!

Met onze hartjes knijpertjes steek je iemand een hart onder de riem, laat je iemand weten dat je om diegene geeft, dat je die persoon lief hebt of je geeft een hartjes knijpertje vanuit jouw liefdevolle hart als blijk van waardering.

Witte hartjes knijpertjes | Waspeld met wit hart  Mini knijpers met hartje | Knijpertjes  Houten knijpertjes met stoffen hartjes | Wasspeldjes met hartje

Waar gebruik je decoratieve knijpertjes voor?

Mini knijpers en decoratie knijpertjes gebruik je voor eindeloos veel dingen. Een paar voorbeelden:

- Kaartenslinger
- Fotowaslijn
- Zakkensluiter
- Naamkaarthouder
- Traktatiedecoratie
- Cadeaudecoratie
- Klem voor het kaartje aan je bos bloemen
- Decoratief klemmetje aan je bedankje     

Wat is het formaat van een decoratie knijper?

Mini wasknijpers en kleine knijpertjes met een leuke decoratie erop zijn er in verschillende formaten. De allerkleinste mini wasknijpertjes zijn 25mm. Deze worden vaak gebruikt op zelfgemaakte kaarten of om kleine briefjes/kaartjes ergens aan te klemmen.

Een maatje groter is 35x6mm. Deze houten knijpers zijn meteen ook een stuk sterker dus als je echt iets stevig vast wilt klemmen of op wil hangen gebruik dan dit formaat. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en varianten.

Wil je een hele sterke en stoere mini knijper dan hebben we ook nog mini knijpers van 45x12mm. Deze kleine wasknijpers zijn verkrijgbaar in naturel hout, wit en zwart. Eventueel met een punaise, magneet en/of bedrukking/gravure. We kunnen deze kleine wasknijpers voor je personaliseren vanaf 25 stuks.

Mini magneet knijpers | Wasspeld met magneet | Knijpertjes.nl   Wasknijpers met naam | Knijpertjes.nl   Wasknijpertjes met punaise

Waar kan ik decoratieve mini knijpers kopen?

Bij Knijpertjes vind je het grootste online aanbod op het gebied van houten wasknijpers, mini knijpers, decoratie knijpers, grote wasknijpers, magneet knijpers, punaise knijpers en nog veel meer originele houten wasknijper producten. Klik op een van de onderstaande links om direct onze webshop te bezoeken.

- Decoratie Knijpers
- Mini Knijpers
- Magneet Knijpers