Over Knijpertjes | Wat maakt Knijpertjes nou zo bijzonder?!

De persoon achter Knijpertjes

Mijn naam is Maroesja Kroot en ik heb een enorme passie voor houten knijpers.
Nu hoor ik je al denken.... ja duhhh... dat is wel duidelijk! Oké, dat is dan duidelijk ;)

Deze misschien wat ongewone passie voor houten knijpers is ontstaan in 2010.
Door reorganisatie binnen het bedrijf waar ik toen werkte werd ik ontslagen en kwam ik in de WW terecht. Na een periode van solliciteren zonder succes begon ik er steeds meer over te denken om voor mezelf te beginnen.

Het ontstaan van Knijpertjes

Mijn brein draaide overuren maar uiteindelijk was ik eruit. Ik wilde iets wat er nog niet was, wat ik vanuit thuis kon doen en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Ik weet nog dat de vriend van mijn oma allerlei potjes en onderzetters knutselde met halve wasknijpers en ik was hier altijd al van onder de indruk. Mijn onderzoek naar dit simpele maar fascinerende product ging van start.

Al snel bleek dat er vrij weinig te verkrijgen was op het gebied van houten wasknijpers en daarmee stond mijn besluit vast. Ik ga een bedrijf beginnen in houten knijpers.

Na een jaar van research, fotograferen, teksten schrijven, merknaam vastleggen, inschrijven bij KvK en alles wat er verder nog bij komt kijken om een bedrijf te beginnen was het dan eindelijk zover. April 2011: De webshop Knijpertjes.nl was geboren!

Wat maakt Knijpertjes nou zo bijzonder?

Knijpertjes geeft om deze wereld en maakt knijpers van hout in verschillende formaten en varianten. Door samen te werken komen we tot het beste resultaat en we dragen ons steentje bij aan de maatschappij. Zo worden veel van onze Knijper producten maatschappelijk verantwoord vervaardigt en verpakt. Dit gebeurt door mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt die werkzaam zijn bij Cello.

Knijpertjes | Decoratie knijpers  Knijpertjes verpakken  Houten knijpers met voetjes | Knijpertjes  Topkaarten knijpertjes Animal Fun  Topkaart voor set Knijpertjes  Knijpertjes verpakken | Kerstknijpers

Het is dan ook niet voor niets dat de houten knijpers van Knijpertjes symbool staan voor verbondenheid ;)

 - Symbool voor verbondenheid -
Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één sterke veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben om sterk te staan.

Iedereen vindt het toch fijn om verbonden te zijn?!

Het merk Knijpertjes

Alle producten van het merk Knijpertjes zijn vastgelegd bij het merkenbureau BBIE en in eigen beheer bedacht en ontworpen, met passie en een eigen verhaal!

Eigen ontwerp

Het eerste ontwerp, welke in 2011 is gerealiseerd, zijn de grote, (gekleurde-) houten knijpers die voor talloze doeleinden geschikt zijn.

- Menukaarthouder
- Kapstok
- Kaarshouder
- Kaarthouder
- Memo houder
- Fotostandaard
- Origineel relatiegeschenk
- Leuk bedankje
- Origineel cadeau
- Tijdschrift houder
- Kinderkamer decoratie
- Zakkensluiter
- Kraamcadeau
- Bruiloft bedankje
- Give-away
- Folderhouder
- Handdoekhouder
- Ter decoratie aan je bedankje of cadeau
- Origineel relatiegeschenk
- en nog veel meer...

Grote houten knijpers

Inmiddels is het assortiment houten wasknijpers uitgebreid naar meer dan 500 knijper producten. Zo maakt Knijpertjes heel veel kleuren, maten en varianten houten knijpers met eventueel een eigen tekst of logo. Met deze gepersonaliseerde wasknijpers kun je ook je eigen naamsbekendheid vergroten. Wees origineel en geef een gepersonaliseerde wasknijper als uniek relatiegeschenk of leuke give-away.

Wil je iemand bedanken of blij maken met een bijzonder product als blijk van waardering? Laat Knijpertjes de houten knijpers bedrukken of graveren. Zo maak je jouw bedankje of relatiegeschenk nog persoonlijker en maak je de verbinding!

Hoogtepunten

Op 11 mei 2017 is mijn eigen ontwerp magneet knijper uitgeroepen tot product van het jaar in de categorie overige artikelen.

Product van het jaar

Op 15 mei 2017 is de webshop van Knijpertjes door een strenge jury gekeurd en heb ik het Hip&Safe label in ontvangst mogen nemen. Je kan bij Knijpertjes.nl dus met een gerust hart hip & safe shoppen!

        Knijpertjes is Hip&Safe!

Sinds 25 Mei 2018 is de webshop van Knijpertjes AVG Proof! Lees hier meer over op de pagina Privacy Policy

Op 31 augustus 2020 is Bink van den Brekel bij Knijpertjes gestart aan zijn stage. Bink doet de opleiding Marketing & Communicatie op het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch. Deze enthousiaste jonge man heeft tot April 2020 dagelijks nauw met mij samengewerkt en zijn stage succesvol afgerond.

De toekomst van Knijpertjes

Knijpertjes is voortdurend bezig met innovatieve ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen om het assortiment steeds verder uit te breiden. Er liggen al veel nieuwe knijper ontwerpen klaar om uitgewerkt te worden en ik heb nog 1001 ideeën. Ook in de toekomst zal Knijpertjes duurzaam en maatschappelijk verantwoord blijven ondernemen. We doen ons uiterste best om het milieu te sparen!

Wil je graag op de hoogte blijven dan kun je Knijpertjes volgen op Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Linkedin of je inschrijven op de nieuwsbrief van Knijpertjes.nl. Alle linkjes zijn te vinden onderaan de homepage.

Wees welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je verrassen!


Vriendelijke groet,

Maroesja Kroot

 

Knijpertjes | Knijpertjes.nl

  Knijpertjes.nl