Decoratieve mini knijpertjes

January 08, 2022

Decoratieve mini knijpers met hartje | Knijpertjes.nl

Decoratie knijpertjes

Bij Knijpertjes hebben we een ruim assortiment aan decoratie knijpers. De basis van deze mini knijpertjes is altijd hout en het formaat varieert van 35x6mm tot 70x9mm. Op dit moment hebben we heel veel kleine wasknijpertjes met leuke decoraties op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan mini knijpers met:

- Gekleurde bloemen
- Naturel houten bloemen
- Rode en roze rozen
- Vliegtuigjes
- Fruit
- Kikkers
- Vlinders
- Baby knijpers in diverse varianten
- Hartjes in diverse kleuren en varianten

Kleine houten knijpertjes met bloem | Knijpertjes.nl   Mini knijpers met kikker | Knijpertjes   Mini knijper met rode roos | Knijpertjes

Mini knijpers met decoratieve hartjes

Onze favoriete decoratie knijpers zijn mini knijpers met hartjes. De vorm van een hartje in combinatie met een houten mini knijper vinden we gewoonweg super mooi! :-)

In onze collectie decoratie knijpers kom je dan ook een behoorlijk aantal houten mini knijpers tegen met hartjes. Hartjes stralen liefde uit en dat is een van de basisbehoeftes van een mens. Wellicht dat we er daarom zo gek op zijn?!

Met onze hartjes knijpertjes steek je iemand een hart onder de riem, laat je iemand weten dat je om diegene geeft, dat je die persoon lief hebt of gewoon vanuit jouw liefdevolle hart!

Mini knijpers met hartje | Knijpertjes   Mini wasknijper met hart | Valentijn decoratie   Mini knijpers met bloem | Knijpertjes

Waar gebruik ik decoratieve mini knijpers voor?

Mini knijpers en decoratie knijpers gebruik je voor eindeloos veel doeleinden. We zetten de meest gebruikelijke voor je op een rij:

- Kaartenslinger
- Fotowaslijn
- Zakkensluiter
- Naamkaarthoudertje
- Traktatie decoratie
- Cadeau decoratie
- Klem voor het kaartje aan je bos bloemen
- Decoratief aan je (bruiloft/communie/juf/geboorte/afscheid) bedankje

Kaarten waslijn maken? | Knijpertjes.nl   Cadeau decoratie inspiratie | Knijpertjes   Zakkensluiter van hout | Knijpertjes

Hoe groot is een decoratieve mini knijper?

Mini knijpers en kleine wasknijpertjes met decoratie zijn er in verschillende formaten. De allerkleinste wasknijpertjes zijn 25mm. Deze worden veelal gebruikt op zelfgemaakte kaarten of om kleine briefjes of kleine kaartjes op te hangen of ergens aan te klemmen.

Een maatje groter is 35x6mm. Deze houten knijpertjes zijn meteen ook een stuk sterker dan de 25mm knijpertjes. Als je echt iets stevig vast wilt klemmen of op wilt hangen gebruik dan dit formaat. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en varianten ;-)

Wil je een hele sterke en stoere mini knijper dan hebben we nog kleine wasknijpers van 45x12mm voor je. Deze zijn verkrijgbaar in naturel hout, wit en zwart. Eventueel zelfs met een punaise, magneet en/of bedrukking/gravure. We kunnen deze knijpers vanaf 25 stuks voor je personaliseren als je dat zou willen.

   Wasknijpers met naam | Knijpertjes.nl   Wasknijpertjes met punaise

Waar koop ik decoratieve mini knijpers?

Daar kunnen we je heel snel een duidelijk antwoord op geven:
Bij Knijpertjes.nl vind je het grootste online aanbod op het gebied van houten wasknijpers, mini knijpers, decoratie knijpers, grote wasknijpers, magneet knijpers, punaise knijpers en nog veel meer originele houten wasknijper producten. Klik op een van de onderstaande links om direct onze webshop te bezoeken. Veel plezier! :-)

WWW.KNIJPERTJES.NL

- Decoratie Knijpers
- Mini Knijpers