Decoratieve mini wasknijpertjes

June 23, 2023

Decoratieve mini wasknijpertjes | Knijpertjes.nl

Collectie houten wasknijpertjes

Onze collectie houten wasknijpers is erg breed. We beschikken over allerlei maten, kleuren en varianten houten wasknijpers. Zo is onze grootste houten wasknijper 160x30mm en onze kleinste knijper 25mm. In onze webshop hebben we een aparte pagina mini knijpers. Hier vind je onze collectie kleine wasknijpertjes. Zo hebben we kleine wasknijpertjes met de afmeting: 25mm, 35mm en 45mm. Deze kleine houten knijpertjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Vraag jij je af wat je allemaal met deze kleine knijpertjes kunt? Lees dan snel verder om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleine wasknijpertjes.

Wat te doen met mini wasknijpertjes

De mogelijkheden met kleine wasknijpertjes zijn groot. Een aantal voorbeelden van wat je kan doen met mini wasknijpertjes zijn:

- je (geboorte-) kaarten ophangen
- je cadeautje voorzien van een extra decoratie
- het kaartje aan je bos bloemen klemmen
- je zakje snoep of bonbons sluiten
- prijskaartjes bevestigen
- decoratief op je eigen gemaakte kaarten
- het berichtje voor je juf of meester vasthouden
- traktatie decoratie

Je kunt kleine wasknijpertjes kopen om weg te geven, toe te voegen aan je bedankjes of om zelf te gebruiken. Kleine knijpers komen altijd wel van pas ;-)

Hoe maak je mini wasknijpertjes nog leuker?

Je weet nu dat je kleine wasknijpertjes oftewel mini knijpers in diverse maten, kleuren en varianten kunt kopen. Het grootste online assortiment vind je bij Knijpertjes.nl

Hoe kun je ze nog leuker maken? Net zoals bij al onze andere houten knijpers kunnen we ook onze mini knijpers voor je personaliseren met een naam/logo gravure of bedrukking. Dit maakt het nog leuker en bovendien persoonlijker. Denk aan personaliseren met een logo gravure of naam bedrukking ook eens aan een passend symbool of leuke tekst. Onze kleine knijpertjes van 35mm en 45mm kunnen we al vanaf 25 stuks voor je personaliseren.

Een knijper staat symbool voor ‘verbondenheid’. Hiermee geef je dus niet alleen een origineel wasknijper product maar ook een bijzonder product met een speciale boodschap. Dit symbool geeft een toegevoegde waarde aan je bedankje en laat de mensen anders kijken naar de vorm van een wasknijper.

Personaliseren van kleine houten wasknijpertjes

Waarvoor zou je kleine houten wasknijpertjes personaliseren?

– Je bent opzoek naar een geboortegeschenk en wil deze graag personaliseren. Een kleine wasknijper met de naam van je kind is dan een hele originele manier om je geboortegeschenk te personaliseren. Klem het knijpertje bijvoorbeeld aan het geschenk, je kaart of decoreer je cadeautje of bedankje met het knijpertje.
 
– jullie hebben trouwplannen en willen de bedankjes die jullie aan de gasten gaan geven een persoonlijke touche geven. We kunnen dan houten wasknijpertjes voor jullie personaliseren met jullie naam, trouwdatum en/of een pakkende tekst of afbeelding. Dit vinden je gasten vaak erg leuk en is een echte aanrader! Je geeft een origineel en bruikbaar aandenken wat mensen thuis nog lang kunnen gebruiken. Én ze hebben een super leuke herinnering!

– je hebt een winkel en verpakt veel cadeautjes. Hoe leuk is het dan om een kleine wasknijper te hebben met je eigen logo? Deze kun je gebruiken om de cadeautjes te decoreren en om je papieren tas mee te sluiten. Hiermee vergroot je direct je naamsbekendheid. De klant gaat dit onthouden en het knijpertje thuis gebruiken waardoor jouw naam vers in het geheugen van je klant blijft! Daarnaast zijn de knijpertjes erg handig voor nog veel meer doeleinden. Denk aan het ophangen en vastklemmen van kaarten, foto’s, slingers, etaleren, prijskaartjes presenteren etc.

Direct ons aanbod kleine houten wasknijpertjes bekijken, klik op één van de onderstaande links.

Wil je meer informatie of advies? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag!
info@knijpertjes.nl

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading