Gastblog Juulsblogt

October 05, 2019

Holland Souvenirs kopen? | Knijpertjes.nl

Houten wasknijpers

Je kent het wel, je raakt aan de praat met iemand en al snel krijg je de vraag: Wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven? Mijn antwoord is dan altijd: Ik verkoop wasknijpers. De eerste reactie is in 99% van de gevallen: Huhhh....wasknijpers???? En ik wordt vol ongeloof aangekeken. Ik zie het een beetje als soort van mindfuck en stiekem geniet ik hiervan.

Vervolgens leg ik uit dat ik houten wasknijpers verkoop in verschillende maten, soorten en kleuren. Ik vertel dat ik zelf knijpers ontwerp en dit eeuwenoude gebruikersvoorwerp in een origineel en uniek jasje steek.

Van Bedankje tot Souvenir

Als ik verder vertel over mijn passie voor houten knijpers worden mensen vaak erg enthousiast en nieuwsgierig. Ik leg dan uit dat mijn houten wasknijpers dienst doen als bedankje, relatiegeschenk, promotioneel product en souvenir. Ik laat namelijk veel knijpers bedrukken met een mooie print of pakkende tekst. Daarnaast is graveren ook een hele toffe optie. Door een wasknijper te graveren krijgt deze een oude uitstraling en dat is op dit moment ook erg populair.

Wanneer ik mijn webshop www.knijpertjes.nl of een van de vele knijper foto's op mijn mobiel laat zien dan beginnen de kwartjes te vallen! Ik krijg dan vaak reacties als: Ohhh wat leuk! Zo had ik het niet verwacht! Wat origineel! Hoe kom je erop?! Doe je dat allemaal zelf? Dit heb ik nog nooit gezien!

En dat is nu precies waar ik het allemaal voor doe! Mensen kennis laten maken met producten die ze nog nooit hebben gezien. Verrassen en blij maken. Ik ben daarom zelf altijd erg nieuwsgierig naar de mening van anderen. Door hiernaar te luisteren kan ik mijn houten wasknijpers en knijper producten steeds verder ontwikkelen naar de wensen van de klant.

Julia over Knijpertjes

Zo kwam Julia op mijn pad. Ik heb haar een paar grote houten wasknijpers en een aantal kleine wasknijpertjes gestuurd om vervolgens van haar te horen wat ze van deze knijper producten vind. Altijd leuk om te lezen hoe een ander over Knijpertjes denkt.

Julia, de vrouw achter Juulsblogt, heeft de grote houten knijpers getest en is met de kleine houten knijpertjes aan de slag gegaan. Lees haar blog over Knijpertjes door op de onderstaande link te klikken.

https://juulsblogt.com/exclusieve-houten-knijpers

Wil jij of ken je ook iemand net als Julia die producten van Knijpertjes wil ontvangen, testen en hier een blog over schrijven? Neem dan contact op met Maroesja Kroot van Knijpertjes.nl

info@knijpertjes.nl

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading