Gepersonaliseerde bedankjes

November 23, 2020

Gepersonaliseerde houten wasknijpers | Knijpertjes.nl

Onze gepersonaliseerde bedankjes zijn ECHT bijzonder en staan symbool voor verbondenheid.

Voordat we je gaan vertellen waarom het zo leuk is om houten wasknijpers te personaliseren tot origineel gepersonaliseerd bedankje zullen we je eerst het symbool voor verbondenheid toelichten.

Een wasknijper bestaat namelijk uit twee gelijke houten delen. Deze zijn met elkaar verbonden door een stevige veer. Zonder elkaar zijn ze niks meer dan een stukje hout. Samen zijn ze een revolutionair en multifunctioneel gebruiksvoorwerp. Ze hebben elkaar nodig om te functioneren zoals ook wij elkaar nodig hebben. Als mens maar ook als zakenrelatie want zonder elkaar kunnen wij ook niet functioneren. Geef daarom een gepersonaliseerd bedankje in de vorm van een houten wasknijper als waardering. Dit wordt gegarandeerd gewaardeerd ;)

Gepersonaliseerde wasknijper bedankjes

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen is het mogelijk om de houten wasknijpers, mini knijpers en grote knijpers uit ons assortiment te personaliseren. Dit kan met een bedrukking of gravure. Een mini knijper van 35x6mm is het kleinste formaat wasknijper wat we kunnen voorzien van een pakkende tekst of afbeelding. Alle formaten houten knijpers die hierboven komen uiteraard ook. Onze grootste wasknijper is 160x30mm. Je kan je voorstellen dat je daar een behoorlijk logo of flinke tekst op kwijt kan. Nu vraag je je misschien af waarom je een wasknijper zou personaliseren en wat je er dan mee zou moeten doen? Lees snel verder om erachter te komen en laat je verrassen!

Gepersonaliseerde houten wasknijpers laten maken | Knijpertjes.nl 

Waarom een wasknijper bedankje personaliseren

Er is een persoon of meerdere personen die je graag op een originele manier wilt bedanken. Dit kan natuurlijk op veel verschillende manieren maar er is één manier waarop je dit net iets leuker, beter en origineler kan doen. Bij Knijpertjes bieden we je de mogelijkheid om je wasknijper bedankje te personaliseren en wel geheel naar jouw wens!

Zo hebben we een groot aantal houten mini knijpers, wasknijpers, magneet knijpers, grote wasknijpers en flessenpost bedankjes die we voor je kunnen graveren of bedrukken met de naam van de persoon die jij graag wil bedanken. Heb je een bedrijf en wil je je personeel een persoonlijk bedankje geven? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Gepersonaliseerde houten kaarthouder | Knijpertjes.nl

Klein bedankje, groot gebaar

Het personaliseren van een knijper bedankje zorgt voor extra verbondenheid. Zeg nou zelf, iedereen vindt het toch leuk om een persoonlijk bedankje te ontvangen?! Wanneer je naam op een bedankje staat geeft dat meerwaarde en dat wordt extra gewaardeerd. Dus wil je verbondenheid creëren dan kun je het beste jouw bedankje laten personaliseren met de naam van de ontvanger of een mooie tekst waarmee je aangeeft dat die persoon gewaardeerd wordt.

Originele bedankjes bestellen? | Knijpertjes

Multifunctioneel en gepersonaliseerd bedankje

Nu vraag je je misschien af, wat kan de ontvanger met een wasknijper bedankje? Je verwacht het niet direct maar de doeleinden van een wasknijper zijn eindeloos! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

- Zakkensluiter
- Papierklem
- Magneet met klemfunctie
- Ophanghaak
- Kaarthouder
- Fotostandaard
- Handdoekhouder
- Kaarsenstandaard
- Kaartenwaslijn
- Fotoslinger

Gepersonaliseerde wasknijper met magneet | Knijpertjes

Nieuwsgierig naar meer voorbeelden?
Klik op een van de volgende links om direct te bekijken.

- Knijpers met gravure
- Originele bedankjes
- Knijpertjes Portfolio