Gepersonaliseerde kaarthouders

July 31, 2023

Originele kaarthouder met naam | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde kaarthouders van Knijpertjes.nl

Kaarthouders heb je in verschillende soorten en maten. De kaarthouders van Knijpertjes hebben de vorm van een grote knijper en dat is wat onze kaarthouders uniek maakt. Je kan ze laten personaliseren met een gravure of bedrukking en als cadeau aan familie, vrienden, zakenrelaties en personeel geven. Een leuk en origineel gepersonaliseerd cadeau of relatiegeschenk van Knijpertjes.nl.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde kaarthouders om je menukaart te presenteren? Ook dan kun je kiezen voor de grote knijpers van Knijpertjes.nl. Wij hebben diverse knijper varianten verkrijgbaar in onze webshop die prima kunnen functioneren als menukaarthouder. Deze originele kaarthouders in de vorm van grote knijpers kunnen gepersonaliseerd worden met een leuke tekst, een eigen logo en/of tafelnummer. De knijpers zijn niet alleen origineel maar ook erg functioneel. In de veer van de knijper kun je eventueel nog een mooie bloem steken. Zo maak je deze houten kaarthouder compleet en nog leuker om weg te geven of om op je horecatafel te zetten.

Multifunctionele kaarthouder

Onze knijpers met gravure zijn gepersonaliseerde kaarthouders die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Onze knijpers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als handdoek houder, fotostandaard kaarthouder, kaarsenstandaard en als originele ophanghaak. Hoe leuk is het om een geschenk te krijgen waar je ook werkelijk iets aan hebt? Bekijk het complete aanbod en informeer naar de mogelijkheden om onze originele knijpers te laten personaliseren.

We hebben diverse knijpers verkrijgbaar in onze webshop, zo heb je een ruime keuze aan grote houten knijpers, kleine knijpers, magneet knijpers, punaise knijpers of grote vintage design knijpers. Zoals je al hebt kunnen lezen zijn houten knijpers van Knijpertjes voor allerlei doeleinden te gebruiken. Het is bijvoorbeeld ook leuk om ze te gebruiken als etalagemateriaal in een winkel. Onze knijpers worden overigens ook vaak als handdoek houder en ophanghaak gebruikt in de badkamer en op het toilet. Je kunt er onder andere een gastendoekje of een verjaardagskalender aan ophangen en ze kunnen zelfs als kapstok dienen.

Houten knijper als kaarthouder

Wil je jouw kaarthouder laten personaliseren? Dat kan al vanaf slechts één exemplaar! Zo kun je de knijper nog persoonlijker maken als je deze weg wil geven als origineel cadeau of wilt gebruiken als menukaarthouder in jouw horecazaak. Meer horeca menukaarthouders vind je in onze zuster webshop Dining Deco.

Klik hier om direct naar Dining Deco te gaan.

Wil je meer informatie over onze kaarthouders of een van onze andere houten knijper producten? Neem dan gerust contact op. Je kunt een email sturen naar info@knijpertjes.nl en we zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer  06-21866299.

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading