Gepersonaliseerde houten wasknijpers

October 28, 2020

Gepersonaliseerde wasknijpers bestellen? | Knijpertjes.nl

Wasknijpers met naam en/of logo

Bij Knijpertjes.nl zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van houten knijpers en wasknijpers. Inmiddels hebben we al voor honderden klanten wasknijpers mogen personaliseren. Elke wasknijper uit ons ruime assortiment (vanaf 35x6mm) kunnen we voorzien van een bedrukking of gravure.

Denk aan de normale houten wasknijpers met een pakkende tekst, kleine wasknijpertjes met een logo of grote houten wasknijpers met bedrijfsnaam en logo. Een wasknijper met je naam erop is altijd leuk om te krijgen en je voelt je bijzonder door de persoonlijke aanpak. Dat geeft je het gevoel van verbondenheid en dat is precies waar onze houten knijpers voor staan!

Kleine houten knijpers met logo bestellen? | Knijpertjes.nl

Wasknijpers zijn voor talloze doeleinden geschikt.

Denk bijvoorbeeld aan:

- Zakkensluiter (koffie, snoep, chips, brokken, goodiebags etc.)
- Relatiegeschenk (met naam gravure)
- Cadeau decoratie
- Prijskaartje (knijper met €1,- erop voor aan bossen bloemen etc.)
- Give-Away (aan je visitekaartje of folder die je weggeeft op de beurs)
- Kerst geschenk
- Verjaardagscadeau
- Jubileum cadeau (cadeaudoos met grote knijper + mandje)
- Origineel bedankje
- Bruiloft bedankje (met jullie initialen of datum)
- Tafel aankleding (met een bloem of kaars ertussen geklemd)
- Naambadge (met dubbele magneet op de achterzijde)

Originele kleine bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Grote wasknijpers als origineel cadeau

Of laat ons een grote wasknijper graveren met de naam van een pasgeboren baby om als kraamcadeau te kunnen geven. Klem er een leuke kaart tussen en je geeft een persoonlijk en origineel cadeau!

Met een powerstrip (plakstrip) kan de ontvanger de wasknijper later ophangen zonder te schroeven of boren en items zoals bijvoorbeeld de babyslaapzak tussen klemmen.

We kunnen deze persoonlijke wasknijper ook in een mooie cadeaudoos verpakken met een powerstrip en gebreid mandje. Zo kan de ontvanger de grote wasknijper tegen de commode, kast of deur van de babykamer plakken en het mandje ertussen klemmen. Super leuk en ontzettend handig om kleine spulletjes in op te bergen.

Ga je verhuizen en wil je de grote wasknijper eraf halen dan kun je de knijper er, zonder iets te beschadigen, ook weer voorzichtig afdraaien.

Grote wasknijper met naam bestellen? | Knijpertjes.nl

Houten knijpers als naambadge

Op een evenement of beurs krijg je vaak een naambadge. In de meeste gevallen is dit een lelijk plastic hoesje met een speld. Ik krijg er al de kriebels van als ik eraan denk! Het is op de eerste plaats niet duurzaam en daarnaast prik je nogal eens een gat in je mooie blouse.......hier word je toch niet vrolijk van?!

Bij Knijpertjes hebben we hier een duurzame oplossing op gevonden waarmee ook je kleding gegarandeerd ongedeerd blijft!

Onze houten knijpertjes van 45x12mm zijn namelijk uitermate geschikt als naambadge. Het formaat is mooi in verhouding met de menselijke torso en we kunnen vrijwel iedere naam en/of logo op deze kleine wasknijpers printen of graveren. Aan de achterkant van onze naambadge knijpertjes is een stevige magneet verwerkt welke je met een tegenpool magneet eenvoudig op je trui, blouse of jasje klemt. Je kan er ook voor kiezen om je naamkaartje tussen het knijpertje te klemmen. Onze naambadge knijpertjes hebben dus ook nog eens een dubbele functie ;)

Kleine wasknijpertjes met krijtbord

Als je onze houten wasknijpers en kleine wasknijpertjes graag wilt hergebruiken dan zijn onze krijtbord knijpers ideaal! Zo hebben we houten wasknijpers in diverse formaten voorzien van krijtbord verf. Schrijf er met een krijtbord pen op wat je maar wilt en veeg het er met een vochtige doek net zo makkelijk weer af.

Gebruik deze krijtbord knijpertjes als naambadge voor je evenement of thuis om te gebruiken als zakkensluiter voor je koffie, chips, drop etc. of klem het knijpertje aan het potje waarin je zaadjes hebt gestopt voor je kruidentuintje.

Voor nog veel meerdere handige wasknijper tips en weetjes kun je terecht op Knijpertjes.nl of klik op een van onderstaande links.

* Mini knijpertjes
* Decoratie knijpertjes
* Grote wasknijpers
* Krijtbord wasknijpers

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading