Handige wasknijper tips!

May 10, 2018

Houten Kaarthouder | Knijpertjes.nl

Houten wasknijpers zijn oorspronkelijk bedoeld om de was mee op te hangen. Dat doen we dan ook al jaren. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden en gebruiksdoeleinden zijn voor houten wasknijpers?

Een wasknijper is namelijk een goedkoop en handig product om te gebruiken als:

- Zakkensluiter
- Memohouder
- Fotostandaard
- Richting aanwijzer
- Papier klem
- Promotie middel
- Origineel Relatiegeschenk
- Kaarthouder
- Knutsel knijper
- Leuk bedankje
- Kaarten/Foto waslijn

In het grootste houten knijper assortiment van Knijpertjes.nl vind je wasknijpers in verschillende kleuren, formaten en varianten. Als houten wasknijper expert kunnen we je eventueel adviseren en bieden we persoonlijke service.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde wasknijpers dan ben je bij Knijpertjes ook aan het juiste adres. We denken graag met je mee over het perfecte knijper product voor jouw of je bedrijf. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Wil je één persoonlijk bedankje? Onze grote houten knijpers zijn zelfs al per stuk te personaliseren! Heb je heel veel knijpers nodig? Ook dat kunnen we bij Knijpertjes voor je realiseren. Niets is ons te gek!

Ook voor houten kaarthouders en menukaarthouders kunnen we bij Knijpertjes iets voor je betekenen. Onze grote houten knijpers zijn hier zeer geschikt voor. Met een mooie tekst of logo gravure maken we geheel naar jouw wensen originele kaarthouders.

Neem gerust eens een kijkje in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is met houten knijpers!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail, bel of app ons, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

info@knijpertjes.nl

06-21866299