Holland Souvenirs

July 09, 2019

Holland souvenirs kopen? | Knijpertjes.nl

Hollandse souvenir wasknijpers met print

In onze nieuwe collectie Hollands vind je heel veel soorten en maten wasknijpers met een typisch Hollands tintje. Zo hebben we bijvoorbeeld super handige wasknijpers met een maatje meer welke voorzien zijn van een magneet. Deze magneet knijpers zijn verkrijgbaar met prints van onder andere Amsterdamse herenhuizen, Klompen en Tulpen.

Al onze houten wasknijpers met magneet en Hollandse print zijn per 3 stuks verpakt om als origineel Holland souvenir weg te kunnen geven. De magneet knijpers van Knijpertjes zijn exclusief gemaakt voor en door Knijpertjes.nl waardoor je werkelijk een uniek Holland souvenir in handen hebt!

Wasknijpers met bedrukking en magneet kopen? | Knijpertjes.nl  Grote wasknijpers met bedrukking en sterke magneet kopen? | Knijpertjes  Holland souvenir kopen? | Knijpertjes.nl

Grote houten wasknijpers als souvenir

Wil je een Hollands souvenir in de vorm van een unieke kaarthouder, fotostandaard of ophanghaak dan hebben we grote houten wasknijpers met diverse prints voor je. Deze unieke exemplaren zijn erg leuk om te geven als Holland souvenir aan bijvoorbeeld vrienden en familie in het buitenland. Maar natuurlijk ook erg mooi om in je eigen interieur te gebruiken!

Wat dacht je van ophanghaken met een schitterende tulpen print die je in de keuken op kan hangen om je handdoek en theedoek tussen te klemmen. Of grote houten wasknijpers met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn erop. Deze en nog veel meer Holland souvenirs vind je in onze nieuwe collectie Hollands.

Grote wasknijper met rode tulpen | Knijpertjes  Grote houten wasknijper met print Nachtwacht | Knijpertjes.nl  Grote houten klemmen met bedrukking | Knijpertjes.nl

Holland Souvenir Flessenpost

Onze originele flessenpost is gevuld met 10 kleine houten wasknijpertjes van 35x6mm. Om de nek van de fles is 1,2 meter jute touw gedraaid met een klein label. Met het touw en de kleine wasknijpertjes maak je in een handomdraai een gezellige kaartenwaslijn. Of hang er je leukste (vakantie-) foto's mee op.

Wil je een van onze flessenpost souvenirs cadeau geven dan kun je op het label nog een persoonlijke boodschap schrijven. Zo geef je een origineel cadeau met een typisch Hollands karakter als relatiegeschenk of bedankje.

Ook voor de kunst liefhebbers hebben we originele souvenirs in de vorm van magneet knijpers, grote wasknijpers en flessenpost. Denk bijvoorbeeld aan de Bloemenvaas van Jan Davidsz de Heem of Amandelbloesem van Vincent van Gogh.

Holland souvenir flessenpost rood wit blauw | Knijpertjes  Hollandse souvenirs koop je online bij Knijpertjes.nl  Kunst souvenir kopen? | Knijpertjes.nl

Delfts blauw souvenirs

In onze collectie Hollands hebben we zoals je al hebt gezien en gelezen een ruim assortiment aan originele Hollandse souvenirs. Wat Knijpertjes betreft mag hierin Delfts blauw niet ontbreken. We hebben daarom magneet knijper sets, grote houten wasknijpers en flessenpost Delfts blauw toegevoegd aan de collectie. Zie hier het resultaat!

Flessenpost Delfts blauw kopen? | Knijpertjes  Magneet knijper set Delfts blauw | Knijpertjes  Grote houten wasknijper Delfts blauw kopen? | Knijpertjes.nl

Amsterdam souvenirs & Brabant souvenirs

Naast alle originele Holland souvenirs die we hierboven al hebben genoemd bestaat onze collectie Hollands ook uit leuke Amsterdam souvenirs en Brabant souvenirs. Deze Knijpertjes souvenir producten gaan we in onze volgende Blog post uitgebreid toelichten. Ben je toch al nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop! https://knijpertjes.nl

 





Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading