Houten wasknijper als naambadge

January 13, 2021

Naambadge duurzaam | Knijpertjes.nl

Mini knijpers als naambadges gebruiken

Herken je dat? Je komt op, bijvoorbeeld, een evenement en krijgt een naambadge. In de meeste gevallen is dit een naambadge in de vorm van een lelijk plastic hoesje met een speld eraan. Ik krijg er al de kriebels van als ik eraan denk! Zo ie zo is een plastic naambadge al niet duurzaam en met het speldje maak ik altijd ruzie. Het is niet handig en maakt ook nog eens mijn kleding kapot!

Duurzame naambadges met magneet

Knijpertjes lost dit 'naambadge probleem' heel eenvoudig voor je op! We graveren of bedrukken (kleine-) houten wasknijpers in de vorm van naambadges met de gewenste naam en/of logo en voorzien deze houten knijpers van een stevige magneet. Bij deze houten knijper met aan de achterzijde een magneet ontvang je een tweede (losse) magneet welke je gebruikt als tegenpool. Het knijpertje hou je aan de voorkant van je blouse, trui of colbert en het tweede magneetje onder je blouse, trui of colbert. Hier vinden de magneten elkaar en houden zo je naambadge stevig vast. Hiermee maken wij naambadges duurzaam, praktisch, veilig en persoonlijk!

Naambadge gepersonaliseerd en duurzaam | Knijpertjes.nl  Naambadge gepersonaliseerd met magneet | Knijpertjes  Naambadge met magneet kopen? | Knijpertjes.nl

Toch liever je eigen visitekaartje als naambadge? Dan zijn onze kleine wasknijpertjes met dubbele magneet een echte aanrader! Het principe is hetzelfde als bovenstaand alleen nu klem je je visitekaartje nog even tussen de bek van het knijpertje. Appeltje eitje ;)

Gepersonaliseerde naambadges met magneet

Heb je een groot logo of veel tekst? Ook dan hebben we de perfecte oplossing voor je! We hebben namelijk een groter formaat wasknijper, welke je gaat gebruiken als naambadge, waar vrijwel ieder logo en elke naam op past. Tot op heden hebben we het nog niet meegemaakt dat een tekst of logo op onze 72x18mm houten wasknijpers niet ging passen. Maatwerk en meedenken noemen we dat bij Knijpertjes ;)

Naambadge gepersonaliseerd met magneet | Knijpertjes  Naambadges met magneet kopen? | Knijpertjes.nlNaambadge met magneet en bedrukking kopen? | Knijpertjes.nl

Naambadge knijpers in verschillende formaten

Zoals je al hebt kunnen lezen hebben we diversen mogelijkheden op het gebied van duurzame naambadges. Wat betreft formaten hebben we gekozen voor twee opties. Onze kleinste naambadge knijper is 45x12mm en de grootste houden we voor nu op 72x18mm. Beide houten wasknijpers zijn verkrijgbaar in naturel hout en wit. De 45x12mm is er voor de liefhebber ook nog in zwart.

Naambadge bedrukken of graveren?

Afhankelijk van je tekst of logo kunnen we onze houten knijpers bedrukken of graveren. Bij graveren wordt er met een laser als het ware een stukje hout uit de knijper gebrand waardoor je een vintage effect krijgt. Dit is de meest duurzame en natuurlijke vorm van personaliseren. (zie foto boven ZMI)

Bedrukken doen we met een 3D printer welke alle kleuren van de regenboog haarscherp op de houten knijper kan printen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van onze houten knijpers met bedrukking.

Gepersonaliseerde naambadge van hout  Gepersonaliseerde naambadge met magneet  Bedrukte wasknijpers bestellen

Meer voorbeelden van onze naambadge knijpers en gepersonaliseerde wasknijpers vind je in de webshop van Knijpertjes.nl

* Mini knijper 45x12mm
* Grote wasknijper 72x18mm
* Magneet knijpers
* Knijpertjes Portfolio