Kaarten waslijn

May 22, 2018

Mini knijpers | Kaarten waslijn

Een leuke manier om je kaarten te presenteren is de Knijpertjes kaarten waslijn. Deze kaarten waslijn is super simpel te maken. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij in een handomdraai je eigen kaarten waslijn maakt.

Span een waslijn van bijvoorbeeld jute touw. Knijp daar kleine wasknijpertjes aan en klem je kaarten ertussen. Voila, je decoratieve kaarten waslijn is klaar!

De kleine wasknijpertjes zijn verkrijgbaar in naturel hout en verschillende kleuren. Zo kun je naar eigen smaak je kaarten waslijn decoreren.

Het advies van Knijpertjes:
Voor kleine kaarten kun je gerust mini knijpers van 25mm nemen. Voor de wat grotere en zwaardere kaarten zijn de kleine wasknijpertjes van 35x6mm beter geschikt. Deze zijn net wat groter en sterker waardoor ze meer vast kunnen houden. Het is wel zo handig dat je kaarten goed tussen de knijpers blijven zitten toch?! ;-)

Ook voor geboortekaarten is de Knijpertjes kaarten waslijn erg leuk. Met roze of blauwe mini knijpers of kleine wasknijpertjes met een kinderwagen of hartje. Je kunt dan met je geboortekaarten waslijn een mooie slinger maken of je geboortekaarten waslijn aan de muur decoreren.

Een kaarten waslijn is leuk voor jezelf maar ook erg origineel om cadeau te geven.

- Kraamcadeau
- Nieuw huis
- Huwelijk
- Verjaardag
- Bedankje (juf/meester)

Wil je nog meer wasknijper inspiratie? Neem dan een kijkje in de wereld van Knijpertjes en laat je verrassen!

www.knijpertjes.nl

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading